Válassza az Oldal lehetőséget

A Blitzwolf BW-S26 GaN töltő teljes kimenő teljesítménye 250 watt

A Blitzwolf BW-S26 GaN töltő teljes kimenő teljesítménye 250 watt

A Blitzwolf BW-S26 nem kevesebb, mint 8 porton keresztül képes eszközök töltésére.

A Blitzwolf BW-S26 GaN töltő teljes kimenő teljesítménye 250 watt

A Blitzwolf BW-S26 egy rendkívül praktikus és hatékony töltőállomás, amely 250 watt összteljesítménnyel rendelkezik. Ez a töltő nemcsak a modern technológia rajongóinak, hanem mindenkinek ideális, aki több eszközt használ egyszerre és gyors töltésre van szüksége. A Blitzwolf BW-S26 töltője GaN (gallium-nitrid) technológiát használ, amely lehetővé teszi a kisebb méretű, mégis nagyobb teljesítményű töltők kifejlesztését. A GaN technológia előnyei közé tartozik a jobb hőelvezetés, a nagyobb energiahatékonyság és a kompaktabb méret, amely kényelmesebb használatot biztosít.

A Blitzwolf BW-S26 töltőállomás egyik legnagyobb előnye a GaN technológia használata, amely nemcsak kisebb és könnyebb eszközt eredményez, hanem nagyobb energiahatékonyságot és jobb hőelvezetést is biztosít. Ez azt jelenti, hogy a töltőállomás kevesebb energiát vesz fel és hatékonyabban működik, miközben kevésbé melegszik fel, mint a hagyományos töltők. Ez különösen fontos lehet a hosszabb távú használat során, amikor a megbízhatóság és a biztonság kulcsfontosságú. Összességében a Blitzwolf BW-S26 töltőállomás minden szempontból kiváló választás, ha több eszközt szeretnél egyszerre gyorsan és hatékonyan tölteni. A kedvező ára és a modern technológiai megoldásai miatt rendkívül népszerű a felhasználók körében, és biztosan megfelel majd az elvárásaidnak.

A Blitzwolf BW-S26 GaN töltő teljes kimenő teljesítménye 250 watt 1

A töltő 3 USB-A és 5 USB-C porttal rendelkezik, így összesen 8 eszközt tudsz egyszerre tölteni. Az USB-C1 és USB-C2 portok egyenként 20 volt/3,25 amper teljesítményt biztosítanak, amely ideális a nagyobb eszközök, például laptopok és tabletek gyors töltéséhez. Az USB-C3 és USB-C4 portok 15 volt/3,0 amper teljesítménnyel rendelkeznek, míg az USB-C5 port 5 volt/3,0 amper teljesítményt nyújt, ami kisebb eszközök, például okostelefonok és fülhallgatók töltésére alkalmas.

Az USB-A portok mindegyike 5 volt/3,0 amper teljesítményt biztosít, ami szintén gyors és hatékony töltést tesz lehetővé. A Blitzwolf BW-S26 támogatja a PD3.0, QC3.0, AFC, FCP, PPS és APPLE gyors töltési protokollokat, így biztos lehetsz benne, hogy szinte bármilyen eszközt optimális sebességgel tölthetsz vele.

A Blitzwolf BW-S26 GaN töltő teljes kimenő teljesítménye 250 watt 2

A töltő kis méretének köszönhetően könnyedén hordozható, így otthon, az irodában vagy utazás közben is hasznos társ lehet. A 268 grammos súly és a kompakt kialakítás lehetővé teszi, hogy a töltőt bármikor magaddal vidd, anélkül, hogy sok helyet foglalna a táskádban. A töltő EU típusú csatlakozóval rendelkezik, így az európai szabványoknak megfelelően használhatod.

A Blitzwolf BW-S26 töltőállomás használata rendkívül egyszerű és kényelmes. A töltőállomás gyorsan és hatékonyan tölti az eszközeidet, így nem kell hosszú ideig várnod, hogy újra használatba vehesd őket. A többportos kialakítás lehetővé teszi, hogy egyetlen eszközzel töltsd az összes fontos kütyüdet, ami különösen hasznos lehet, ha több eszközt használsz napi szinten.

A Blitzwolf BW-S26 GaN töltő teljes kimenő teljesítménye 250 watt 3

A Blitzwolf BW-S26 töltőállomás jelenleg rendkívül kedvező áron, mindössze 9800 forintért érhető el a Banggood áruházban, kínai raktárból szállítva. A BGREUPBW05 kuponkóddal még kedvezőbb áron juthatsz hozzá, így érdemes kihasználni ezt az ajánlatot. Ez az ár-érték arány különösen vonzóvá teszi a készüléket azok számára, akik megbízható és hatékony töltőállomást keresnek.

A felhasználói vélemények alapján a Blitzwolf BW-S26 töltőállomás rendkívül népszerű és megbízható eszköz. A vásárlók különösen dicsérik a töltő gyorsaságát és hatékonyságát, valamint a többportos kialakítás kényelmét. A GaN technológia előnyei, mint a kisebb méret és jobb hőelvezetés, szintén pozitív visszajelzéseket kaptak. Az összességében kedvező ár és a kiváló teljesítmény miatt sokan választják ezt a töltőt.

A Blitzwolf BW-S26 GaN töltő teljes kimenő teljesítménye 250 watt 4

Összefoglalva, a Blitzwolf BW-S26 egy kiváló választás mindazok számára, akik több eszközt használnak és gyors, hatékony töltési megoldást keresnek. Az alábbiakban összefoglalva a főbb képességek:

  • GaN technológia a jobb hőelvezetés és energiahatékonyság érdekében
  • 250 watt összteljesítmény
  • 3 USB-A és 5 USB-C port
  • USB-C1/USB-C2: 20 volt/3,25 amper, USB-C3/USB-C4: 15 volt/3,0 amper, USB-C5: 5 volt/3,0 amper
  • USB-A portok: 5 volt/3,0 amper
  • PD3.0, QC3.0, AFC, FCP, PPS és APPLE gyors töltési protokollok támogatása
  • Kompakt méret és könnyű, 268 grammos súly
  • Kedvező ár a BGREUPBW05 kuponkóddal

A Blitzwolf BW-S26 töltőállomás tehát minden szempontból megfelelő választás lehet számodra, ha hatékony és megbízható töltési megoldást keresel.

 

Rendelés kínai raktárból az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

Blitzwolf BW-S26 GaN töltő

 

Hasonló tartalmak oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.