Válassza az Oldal lehetőséget

Fekete Péntek – Zeblaze Vibe 7 olcsó és sportos okosóra ezer funkcióval

Fekete Péntek – Zeblaze Vibe 7 olcsó és sportos okosóra ezer funkcióval

A Zeblaze Vibe 7 mindent tud, amit egy modern és sportos hordható okoseszköztől elvárunk.

Fekete Péntek – Zeblaze Vibe 7 olcsó és sportos okosóra ezer funkcióval

A Zeblaze Vibe 7 okosóra egy modern és sokoldalú eszköz, amely kiválóan alkalmas mindennapi használatra. A 1,39 hüvelykes HD IPS kijelzője éles és tiszta képet nyújt, 360 x 360 pixel felbontással. A készülék IP68 vízállósági besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ellenáll a víznek és a pornak, így bátran viselhető különböző időjárási körülmények között.

A Zeblaze Vibe 7 egy Realtek 8762DK chipet használ, ami biztosítja a sima és gyors működést. A BLE 5.0 Bluetooth verzióval rendelkezik, ami kompatibilis az Android 4.0 vagy újabb, valamint az iOS 8.0 vagy újabb operációs rendszerekkel. A teljes érintőképernyős működési mód és a Da Fit alkalmazás támogatása lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy könnyedén kezelje az órát és hozzáférjen a különböző funkciókhoz.

Fekete Péntek - Zeblaze Vibe 7 olcsó és sportos okosóra ezer funkcióval 1

Az óra számos egészségügyi funkcióval rendelkezik, mint például a csuklón mérhető pulzusmérés, a napi pihenő pulzusszám, a rendellenes pulzus riasztások, a légzési tréning, a SpO2 (vér oxigénszint) mérés, a vérnyomásmérés, a női egészségügyi nyomon követés, az alváspontszám és elemzés, valamint a kalóriaégetés nyomon követése. Több mint 100 sportmód áll rendelkezésre, beleértve a gyaloglást, futást, kerékpározást és még sok más tevékenységet.

Az óra további funkciói közé tartozik az idő/dátum megjelenítése, automatikus nyári időszámítás, stopper, időzítő, ébresztő, okos értesítések (hívás, szöveg, Gmail és okostelefon-alkalmazás értesítések), időjárás szinkronizálás (a következő négy nap időjárásának ellenőrzése), okostelefon zene és kamera vezérlése, telefonkeresés, órakeresés, ne zavarjanak mód, ülésfigyelmeztető és játék.

Fekete Péntek - Zeblaze Vibe 7 olcsó és sportos okosóra ezer funkcióval 2

A 400 mAh akkumulátorral rendelkező óra tipikus használat mellett körülbelül 25 napig, intenzív használat mellett körülbelül 15 napig bírja egy töltéssel. A folyamatos hanghívás ideje körülbelül 450 perc, míg a töltési idő körülbelül 1,5 óra. A töltés típusa mágneses töltés.

Az óra szíj anyaga tartós és kényelmes szilikon, míg a tok anyaga műanyag alsó tokkal, cinkötvözet kerettel és rozsdamentes acél csattal készült. A számlap mérete 47 x 47 x 14,4 mm, a szíj szélessége 22 mm, a csukló kerülete 145-200 mm (kompatibilis a standard 22 mm-es gyorskioldó óraszíjakkal). Az óra súlya szíjjal 58 g, szíj nélkül 37 g. A csomag tartalma egy Zeblaze VIBE 7 okoskarkötő, egy töltőkábel és egy felhasználói kézikönyv.

Az óra ára a Fekete Péntek eseményre kapott BG6678cc kuponkóddal 10 165 forint. Megrendelni kínai raktárból tudod, a várható érkezési idő december 8-12.

 

Zeblaze Vibe 7 okosóra

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.