Válassza az Oldal lehetőséget

A LOKMAT SKY GT okosóra 4G-vel, Amoleddel és GPS-szel

A LOKMAT SKY GT okosóra 4G-vel, Amoleddel és GPS-szel

A LOKMAT SKY GT egy 4G kapcsolattal rendelkező fitnesz tracker.

A LOKMAT SKY GT okosóra 4G-vel, Amoleddel és GPS-szel

LOKMAT SKY GT 1

A LOKMAT SKY GT okosóra a modern technológia és stílus elegáns kombinációja, amely kiváló választás mindazok számára, akik egy megbízható, sokoldalú és könnyen kezelhető készüléket keresnek. Ez a modell, fehér színben, egy 1.43 colos AMOLED kijelzővel büszkélkedhet, melynek 466×466 pixeles felbontása garantálja a kristálytiszta és éles kép megjelenítést. A készülék támogatja a 4G SIM kártyás hívásokat, így nem csak okosóra, hanem egy teljes értékű kommunikációs eszköz is.

a white and black smart watch LOKMAT SKY GT

LOKMAT SKY GT 2

Az SKY GT beépített GPS-szel rendelkezik, ami Beidou, GPS és GLONASS rendszereket is támogat, ezért bármilyen környezetben pontos helymeghatározásra képes. Ez különösen hasznos a szabadtéri sporttevékenységek során, mint például futás, kerékpározás vagy túrázás, ahol a pontos útvonal követés elengedhetetlen. A készülék 26 sportmódot is kínál, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb edzésformát, legyen szó jógáról, kosárlabdáról vagy akár síelésről.

Az óra nem csak a sportolásban nyújt támogatást; a beépített SOS funkcióval egyetlen gombnyomással segítséget hívhatunk, ami baleset vagy sürgős helyzet esetén különösen értékes lehet. Az online felhő alapú zenehallgatási lehetőség pedig gondoskodik arról, hogy kedvenc zenéidet bármikor, bárhol élvezhesd, akár a mobiltelefonod nélkül is.

a close up of a watch LOKMAT SKY GT

LOKMAT SKY GT 3

Technikailag a LOKMAT SKY GT a Bluetooth 5.0 verzióját használja, ami stabil és gyors kapcsolatot biztosít más eszközökkel. A készülék ASR3603+PA2822 processzorral és 16MB RAM-mal, valamint 4GB belső tárhellyel rendelkezik, ami elegendő a legtöbb alkalmazás és adat tárolására. A 400mAh kapacitású akkumulátor akár 9 napos készenléti időt is kínál, míg a teljes feltöltés csupán 1,5 órát vesz igénybe.

a close up of a wrist watch LOKMAT SKY GT

LOKMAT SKY GT 4

Felhasználói vélemények szerint a LOKMAT SKY GT kiemelkedik az okosórák piacán, különösen az ár-érték arány tekintetében. Sokan dicsérik a kiváló kijelző minőségét, a megbízható GPS-t és a sokoldalú sportmódokat. Az egyszerű, mégis funkcionalitásban gazdag felületet is gyakran említik pozitívumként.

Összefoglalva, a LOKMAT SKY GT okosóra jellemzői a következők:

– 1.43 colos AMOLED kijelző, 466×466 pixeles felbontással
– 4G SIM kártya támogatás
– GPS támogatás: Beidou, GPS, GLONASS
– SOS egygombos hívás funkció
– 26 sportmód
– Online felhő alapú zenehallgatás
– Bluetooth 5.0
– CPU: ASR3603+PA2822
– Kompatibilis Android 6.0 vagy magasabb, iOS 11.0 vagy magasabb rendszerekkel
– RAM: 16MB, ROM: 4GB
– Akkumulátor: 400mAh, kb. 9 napos készenléti idő, 1.5 óra töltési idő
– IP67 élet vízállóság

A jelenlegi kedvezményes ár, a BG4GLOK kuponkóddal, 37 000 forint helyett mindössze 17 045 forint, ami kiváló ajánlat egy ilyen sokoldalú és technológiailag fejlett okosóra esetében.

 

LOKMAT SKY GT okosóra

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.