Válassza az Oldal lehetőséget

BlitzWolf BW-WA2 Lite – 10 ezerért mérik egy ma indult akcióban!

BlitzWolf BW-WA2 Lite – 10 ezerért mérik egy ma indult akcióban!

BlitzWolf BW-WA2 Lite egy apró, ám vízálló Bluetooth hangfal.

BlitzWolf BW-WA2 Lite – 10 ezerért mérik egy ma indult akcióban!


Ha szeretnél szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk.

HOC TV YOUTUBE CSATORNA


 

A BlitzWolf BW-WA2 Lite egy 12W teljesítményű vezeték nélküli Bluetooth hangszóró, melyet különösen azok számára terveztek, akik szeretik az erőteljes, mély basszusú hangzást. Az eszköz két passzív membránja lehetővé teszi a telt hangok kibocsátását, így a basszus erőteljesebb. A BW-WA2 Lite TWS (True Wireless Stereo) funkciójának köszönhetően két BW-WA2 vagy WA2 Lite hangszóró párosításával valódi sztereó lejátszást érhetünk el a két hangszóró bal és jobb csatornájának elkülönítésével.

BlitzWolf BW-WA2 Lite - 10 ezerért mérik egy ma indult akcióban! 1

Az újratölthető 2000 mAh kapacitású akkumulátor nem csak a hangszóró hosszú üzemidejét biztosítja (akár 4 órát maximális hangerőn, és 11-12 órát 50%-os hangerőn), de vészhelyzetben powerbankként is használható. A BW-WA2 Lite továbbá támogatja az USB meghajtók használatát, valamint AUX kábellel is csatlakoztatható nem-Bluetooth audio eszközökhöz. Beépített mikrofonjának köszönhetően a készülék hívásokra is alkalmas, így könnyedén válaszolhatunk hívásokra az autóban, a fürdőszobában, otthon vagy az irodában.

BlitzWolf BW-WA2 Lite - 10 ezerért mérik egy ma indult akcióban! 2

A hangszóró kompakt méreteinek és könnyű, 530 grammos tömegének köszönhetően könnyen hordozható, így a zene élvezetét nem csak otthon, hanem szabadtéri tevékenységek során is garantált, legyen szó akár hegymászásról, kerékpározásról, kempingezésről vagy egész napos strandolásról.

A hangfalat most ~10 500 forintért vásárolhatjuk meg a BGHULY055 kuponkóddal innen:

BlitzWolf BW-WA2 Lite

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.