Válassza az Oldal lehetőséget

Zinsoko KR-8800 NFC Bluetooth hangszóró – a mobil zene

Zinsoko KR-8800 NFC Bluetooth hangszóró – a mobil zene

Itt a nyár, üldögélünk a vízparton vagy a kertben, mellettünk a házimozi erősítő és a hangfalak, lágyan szól a zene. Na ez így nem stimmel, én biztos nem akarom a hangfalakat és az erősítőt cipelni, de valami zenére mégis szükség van.

Zinsoko KR-8800 NFC Bluetooth hangszóró – a mobil zene

 

A Zinsoko KR-8800 NFC Bluetooth hangszóró pont erre a célra lett kitalálva. kétszer 3 wattos teljesítményével nem fogunk falakat lerombolni, de arra tökéletesen elég, hogy a strandon a telefonunkról zenét hallgassunk, vagy meghallgassuk a híreketa rádióban.

Zinsoko KR 8800 NFC Bluetooth hangszóró 2

A szerkezet a Bluetooth kapcsolatnak hála kompatibilis mindenféle telefonnal, de vihetünk át rá zenét kábelen is, használhatjuk memóriakártyával vagy USB-s háttértáraal, ha úgy szeretnénk.

Zinsoko KR 8800 NFC Bluetooth hangszóró 3

Zinsoko KR-8800 NFC Bluetooth 1200 mAh-ás akkumulátort kapott, ez 5-6 órás töltés után 4-5 órás használatot tesz lehetővé. A cucc 23 x 6,5 x 6,5 centiméteres, tömege egy kicsivel több mint fél kiló.

Szokás szerint a végére hagytuk az árat, ami európai raktárból rendelve most 24 dollár, vagyis nagyjából 7 ezer forint. Fontos, mivel EU raktárból jön nem kell se vámot, se ÁFA-t fizetni utána!

Ha érdekel a Zinsoko KR-8800 NFC Bluetooth hangszóró, akkor további infó és vásárlás itt: Zinsoko KR-8800 NFC Bluetooth hangszóró

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.