Válassza az Oldal lehetőséget

Három ventilátort kapott a GIGABYTE új videokártyája

Három ventilátort kapott a GIGABYTE új videokártyája

A GIGABYTE új videokártyát mutatott be, mely az NVIDIA GeForce GTX 660 Ti lapkára épül. A kártya a már más felsőkategóriás modelleknél megismert három ventilátor hűtési megoldást kapta meg.

Gigabyte-GTX-660Ti-3GB-WF3-2

 

A legfrissebb GIGABYTE GTX 660 Ti  3 GB GDDR5 memóriával van ellátva melyek 192-bites interfészen keresztül kommunikálnak. Új modell órajele 915/980/6008 MHz-es (alap, boost, a memória) órajelekkel rendelkezik.

Gigabyte-GTX-660Ti-3GB-WF3-1

A WindForce 3X hűtési megoldás azt ígéri, hogy akár 10%-kal alacsonyabb hőmérsékleten dolgozhat a kártya a referencia hűtéssel összehasonlítva. A hűtési kapacitás nagyobb esélyt ad a sikeres túlhajtásra is. Csatlakozókban nem szenved hiányt, aki ezt a kártyát választja, hiszen a GIGABYTE GeForce GTX 660 Ti 3GB WindForce 3X (GV-N66TWF3-3GD) fel van szerelve DVI-I, DVI-D, HDMI és DisplayPort kimenetekkel is.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.