Válassza az Oldal lehetőséget

Hatékony üzleti kommunikáció az ASUS M530w-vel

Hatékony üzleti kommunikáció az ASUS M530w-vel

Az ASUS M530w okostelefon a mobilirodák sokoldalúságát és mobilitását kínálja üzleti felhasználók számára.

Az ASUS M530w támogatja a push e-mail szolgáltatást, képes folyamatosan e-maileket fogadni a felhasználó Outlook szerveréről. Továbbá képes frissíteni a naptár és teendő bejegyzéseket és a rögzített beszélgetéseket a könnyebb adatkezelés érdekében. Ezen hasznos funkciók segítségével egyetlen fontos információról sem maradunk le, és gyorsan reagálhatunk a minden munkával kapcsolatosan felmerülő feladatra, növelve a munka hatékonyságát az irodán kívül, vagy egy megbeszélés közben is.

Az ASUS M530w másik hasznos funkciója a különböző mailszerverek támogatása (POP3, IMAP4, Microsoft Exchange, BlackBerry4.0). Ha külföldön használjuk a készüléket, a különböző mailszerverek nem fogják megakadályozni a csatlakozást vagy a munkát, így még külföldön is hatékonyan használhatjuk az okostelefont. Továbbá a QWERTY billentyűzet megegyezik a számítógépek billentyűzetével, így azok is kényelmesen használhatják az egyszerűbb kommunikáció érdekében, akik a megszokott, angol nyelvű billentyűzetet részesítik előnyben.

Hatékony üzleti kommunikáció az ASUS M530w-vel

Az ASUS M530w nagysebességű adatátvitelt kínál a minél sokoldalúbb multimédia-funkciók biztosításához. A 3G videotelefonnal bárkivel szemtől szemben beszélgethetünk, és zenét, videókat vagy zeneprogramokat tölthetünk le. A teljes mobilitás érdekében 802.11 b/g vezeték nélküli kapcsolatot használhatunk a gyors adatátvitelhez. A beépített Bluetooth technológia segítségével könnyedén csatlakozik más Bluetooth eszközökhöz, és vezetékek nélküli, szabad mozgást tesz lehetővé.

A beépített névjegykártya-olvasó funkció a 2.0 megapixeles auto-macro kamera segítségével rögzíti a névjegykártya adatait, így kell azt nekünk bepötyögnünk. A Windows Mobile 6 operációs rendszer ActiveSync funkciója segítségével könnyedén vihetünk át adatokat a telefonról szerverre. Ha a telefon elveszne, ennek segítségével tudjuk a tárolt adatokat egy másik telefonra átküldeni, megspórolva ezzel az elveszett adatok utáni keresgélést. Az M530w beépített ClearVue dokumentum-olvasója Word, Excel, PowerPoint és PDF formátumot is képes kezelni, így a telefon akár egy személyi mobil irodaként is funkcionálhat.

Hatékony üzleti kommunikáció az ASUS M530w-vel

A beépített Windows Live Messengerrel bárhol és bármikor bejelentkezhetünk, elérhetők lehetünk. A 2.0 megapixeles auto-macro kamera nagyteljesítményű vakuval rendelkezik, és éles, közeli felvételeket is lehet vele készíteni, hogy megörökíthessük az emlékezetes pillanatokat. Továbbá a Windows Media Player alkalmazás teljes képernyős film és zene lejátszást tesz lehetővé, a két fejtörő játékkal pedig megtornáztathatjuk az agyunkat.

A szerzőről