Válassza az Oldal lehetőséget

Hétvégi kérdés: takarítás

Hétvégi kérdés: takarítás

A tavaszi nagytakarításba érdemes lehet bevonni hőn szeretett számítógépünket is. Ha az oldallemez eltávolítása után a lenti képhez hasonló látvány fogad minket, akkor minél hamarabb el kell kezdeni a műveletet!

S6301111

A koncepció változatlan: minden hétvégén egy kérdéssel fordulunk látogatóinkhoz, akik ideális esetben megtisztelnek minket hozzászólásaikkal, így pedig elindulhat a társalgás az adott témáról. Az elmúlt héten feltett kérdésre több érdekes hozzászólás is érkezett, ezért most itt ezekből szemezgetünk. A jelek szerint igazán szerencsésnek mondhatja magát cromwell néven regisztrált olvasónk:

 

„A több mint 150 hardverelem közül két befürdős vételem volt, az egyik egy MSI P45 Neo3-FIR LGA 775-ös alaplap „személyében”, a másik egy Logitech Keyboard volt.”

 

Némi balszerencse okán lacza_25 vásárlása nem pont úgy sült el, mint ahogy várta:

 

„Eddig igazán rossz vétel csak 1x fordult elő velem. Egy igazán nagy dobást akartam végrehajtani és egy HIS X800XT kártyát szerettem volna vételezni. Először a kiskerben elszúrták a rendelést és nem az IceQ hűtéssel jött a kártya, de hát nem volt mit tenni elhoztam.”

A hozzászólásokból úgy tűnik, hogy olvasóink rutinos róka módjára alaposan megvizsgálják a kiszemelt termék paramétereit.

 

E heti kérdésünk a következő:

 

Milyen gyakran takarítják számítógépüket olvasóink?

 

A téli hónapok hűtési szempontból könnyen megteremtik az ideális állapotot, amit  még az egyre hajmeresztőbb fűtési számla is „megtámogat”. A helyzet a tavasz és a magasabb szobahőmérséklet beálltával megváltozni látszik. A véletlenszerűnek tűnő fagyásokat, összeomlásokat néha egy alapos takarítással, újrapasztázással, a ventilátorok helyes beállításával is meg lehet oldani. Ezt még az igazán nagy meleg beállta előtt érdemes lehet elvégezni.