Válassza az Oldal lehetőséget

HOC gyorstalpaló kezdőknek és újrakezdőknek, avagy így írunk mi!

HOC gyorstalpaló kezdőknek és újrakezdőknek, avagy így írunk mi!

Titkon reméljük, hogy számos régi olvasónk van jelen eme sorok átfutásánál, tartott ki velünk a nem épp zökkenőmentes évek alatt, de a számok alapján mostanában szerencsére szép számmal jöttek új tagok is. Mind a két tábor számára szólnak a most következő gondolatok, nyilvánvalóan az utóbbiak majd több újdonságot találhatnak benne.

hoc logo

Valószínűleg senki számára nem újdonság, hogy a hirdetésblokkolók tömeges megjelenése alaposan megnehezítette az online portálok életét. A legtöbb oldal számára létfontosságú lett egyéb, külső vagy belső forrásokat találni. Nem titok, jelenleg nálunk ebben a szerepkörben a Gearbest áll. Ebből próbáljuk kihozni a maximumot, úgy alakítani a helyzetet, hogy mindenki jól járjon. Nyilván ezen a ponton olvasóinkat főként az foglalkoztathatja, hogy vajh ők miként részesülhetnek ebből. Nos, itt momentán a következőket tudjuk nektek felkínálni:

  • Minden nap új kedvezményes kupon
  • Gearbest kuponkód hírlevél
  • Tesztek, bemutatók az izgalmasabb kütyükről
  • Ezek azok a főbb dolgok, melyekkel egyrészt reményeink szerint tudtok egy kicsit spórolni, másrészről a személyes tapasztalatainkat átadva érdemben tudunk segíteni még a vásárlás előtt – vagy akár az után.

 

Tovább is van, mondjuk még

Az adok-kapok elv értelmében napi szinten legalább egy hírt, bejegyzést, cikket – a szimpatikus aláhúzandó – megjelentetünk az oldalon. Úgy gondoljuk, ezeket két fő csoportba tudnánk rendezni, itt rögtön megjegyezzük, hogy ez természetesen nem is a véletlen folytán alakult így:

  1. Amikor a tervező dupla/tripla kávéval indította a napot
  2. Árbajnokok

Szeretnél egy mozgásérzékelős éjszakai fényt az ágy alá? Esetleg egy koponya formájú hangszórót, ahol a két első fog váltja a számokat? Ugyanezt nyuszis kialakítással? Jól sejtitek, ebben a besorolásban azokat a kütyüket lelitek meg, melyek valamilyen okból kifolyólag alaposan kiverik a biztosítékot. Természetesen ezek is mind egy szálig megvásárolhatóak, csak itt úgy spekulálunk, hogy nagyrészt azon látogatóink igényeit fogják szolgálni, akik előszeretettel olvasgatnak hóbortos cuccokról, nem hétköznapi megoldásokról. Általában a cím alapján könnyű felismerni, mit szánunk ebbe a mezőnybe- további tájékozódási pont a nyitóképeken lévő <> jel.

Nem rejt nagy meglepetést a nem teljesen szerénytelen „árbajnokok” megnevezés. Azok a termékek kerülhetnek ide, melyek a hazai árnál jóval olcsóbban megvásárolhatóak a Gearbesten. Itt például memóriakártyákra, okostelefonokra, laptopokra gondolunk, az esetek túlnyomó többségében az adott cucc neve már a hír címében is megjelenik – a „kacsacsőr” itt is megvan!

gearbest kuponkód hírlevél v2A nyitólapon találjátok!

Reméljük, hogy ezzel a fenti sémával kellőképpen szolgáljuk igényeiteket, azért még pár szót ejtenénk, mielőtt továbbmegyünk. Nekünk is 24 órából áll egy nap, ezenfelül anyagi értelemben sincs lehetőségünk arra, hogy minden létező terméket leteszteljünk, amiről említést teszünk. A cikkek, bemutatók más lapra tartoznak, itt alaposan ki tudjuk vesézni a dolgokat, de a rövidebb bejegyzéseknél erre nincs kapacitásunk – a félreértések elkerülése végett ezt jó, ha tudjátok! Vázlatosan a következő köröket futjuk le, ezeket a főbb szempontokat vesszük figyelembe ilyenkor:

  1. Az adott termék Gearbestes értékelése – a gyártói oldal tanulmányozása, ha elérhető –, kutatás az értelmesebb vásárlói visszajelzések után.
  2. Tesztek, bemutatók keresése, ha van rá mód, akkor kicsomagolós videókkal együtt.
  3. Árösszevetés az irreálisan olcsó cuccok kiszűrésére.
  4. Természetesen előszeretettel utazunk a különböző kedvezményekre, árleszállításokra is.

Ennyi, amit tehetünk a jó ügy érdekében. Tudjuk, a módszer messze nem tökéletes, így természetszerűen nem garantálhatjuk azt nektek, hogy minden itt megjelent termék olyan csillivilli lesz, mint elsőre tűnik. Mivel műszaki eszközökről van szó (általánosságban), ezért meghibásodások mindig előfordulhatnak. Az ilyen esetekért szíves elnézéseteket kérjük, persze ezzel nem vagytok kint a mély vízből, ha megtörtént a baj. Ideális esetben itt jönnétek Ti képbe, a hozzászólásaitokkal, véleményeitekkel, tapasztalataitokkal többféle megvilágításból is képet kapnánk a szóban forgó termékről, ami bizonyára megkönnyítené a döntéseket. Vagy túl merészet álmodtunk? Idővel kiderül…

kuponos akciók gearbestEzt sem lesz nehéz megtalálni.

A fentieken kívül természetesen megmaradunk a „hagyományos” hírezésnél is, így lehetőségeinkhez mérten próbálunk beszámolni az aktuális újdonságokról (például: Meltdown és Spectre, NVIDIA Titan V), trendekről (Olcsóbbak lesznek a NAND chipek; Drágulnak a grafikus kártyák; Stb.), sokak által szeretett szoftverek (VLC media player, Opera, Vivaldi, stb.) legfrissebb kiadásairól. Időnként, sajnos roppant munkaigényes mivolta okán tényleg nem sűrűn lesznek HOC TV adások is a szokásos széles felhozatallal.

Egy röpke pillanatkép erejéig megnézve tehát itt tartunk most. Mint mindig, most is szívesen vesszük az észrevételeket, a jobbító szándékú megnyilvánulásokat!