Válassza az Oldal lehetőséget

Hódító útjára indul az új, NANO FULL LED háttérvilágítással rendelkező LG CINEMA 3D Smart tv

Hódító útjára indul az új, NANO FULL LED háttérvilágítással rendelkező LG CINEMA 3D Smart tv

Hódító útjára indul az új, NANO FULL LED háttérvilágítással rendelkező LG CINEMA 3D Smart tvAzonnali Wi-Fi csatlakoztathatóságot és kimagasló képminőséget kínál a következő generációs LG CINEMA 3D Smart televízió.

Az LG Electronics Szöulban (Korea) mutatta be legújabb szórakoztatóelektronikai újítását, az LW980S CINEMA 3D™ Smart tv-t. A forradalmi NANO FULL LED háttérvilágítással, CINEMA 3D™ technológiával és Smart funkciókkal felvértezett LG LW980S televízió figyelemreméltóan elegáns külsőt kapott.      

„Az LW980S az LG televíziós termékpalettájának legújabb csúcsmodellje, amely tartalmazza mindazokat a technológiákat és funkciókat, amelyeket az LG az évek során kifejlesztett.” – nyilatkozta Havis Kwon, az LG Electronics Home Entertainment Company elnök-vezérigazgatója. „Az LG az LW980W esetében ez továbbfejlesztett Wi-Fi csatlakoztathatóságot és kiváló képminőséget jelent, amelynek köszönhetően a készülék még tökéletesebb televíziózási élményt nyújt a felhasználóknak.”    

lg_cinema
[+]

Az LG egyedi, NANO FULL LED háttérvilágítás-technológiájával még tovább fokozható a CINEMA 3D™ élmény. A NANO FULL LED a nagyon apró pontokat tartalmazó, rendkívül vékony filmréteg segítségével az eddiginél is egyenletesebben osztja el a fényt a képernyőn, amelynek köszönhetően a kép világosabb, tisztább, és élesebb lesz. A TruMotion 400Hz garantálja, hogy a megalkotott mozgókép még a leggyorsabb akciójelenetek közben is elmosódásmentes és éles marad. A CINEMA 3D™ új korszakot indított a háromdimenziós televíziózás történetében, hiszen a világon elsőként kapta meg a TÜV és az Intertek, Európa legelismertebb tanúsító intézeteinek „villódzásmentes” tanúsítványát. Az LG LW980S tévé  − a többi LG CINEMA 3D™ készülékhez hasonlóan − kényelmes, töltést nem igénylő és kedvező árú, polarizált 3D szemüveggel nézhető, amely kevésbé fárasztja a szemet.  

Az LG Apps-en (LG Alkalmazásbolt) keresztül elérhető alkalmazásoknak köszönhetően nem fogyunk ki a jobbnál jobb szórakozási lehetőségekből, legyen szó akár játékokról, képekről vagy videómegosztókról. A mozgásérzékelős Magic Motion távirányítóval az LW980S felhasználói mindössze néhány kattintással könnyedén hozzáférhetnek a kívánt Prémium tartalmakhoz. A Smart Share (intelligens megosztás) funkció pedig az egyszerűbb tartalommegosztásért felel, a tv, okostelefon és egyéb digitális eszközök között.    

lg-lw980s-15-r_88929
[+]

A tévé széles látószögének köszönhetően akár nagyobb társaság számára is tökéletesen élvezhető a megjelenített 3D kép. Az LG saját fejlesztésű, 2D-ről 3D-re konvertálási technológiájának köszönhetően folyamatosan bővül az elérhető tartalmak köre az LW980S készülékre.    

Az LW980S televíziót az LG 2011. szeptember 2. és 7. között mutatja be a németországi Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Szakkiállításon (IFA). A 47 hüvelykes LW980S szeptembertől már kapható lesz Magyarországon. A készülék ajánlott végfogyasztói ára 500 000 forint körül várható.

Forrás: Sajtóközlemény