Válassza az Oldal lehetőséget

HTC Rezound, HD felbontás, 4,3 col, PPI rekord?

HTC Rezound, HD felbontás, 4,3 col, PPI rekord?

Több vállalat berkeiben is HD kijelzővel érkező telefonokról beszélnek, de a HTC készüléke lesz a legnagyobb pixelsűrűségű?

HTC Rezound, HD felbontás, 4,3 col, PPI rekord?

A HTC Rezoundot az előzetes pletykák szerint 1280 x 720 pixeles kijelzővel vértezi fel a tajvani vállalat, pedig a kijelző mérete nem növekedik a jelenlegi csúcskészülékhez képest, vagyis 4,3 col marad. Ilyen méretű kijelzőn egyetlen gyártó sem vetett, – illetve mutatott – be ekkora folbontást.

A Samsung HD kijelzője a Super AMOLED (Plus) HD néven érkezik, ez 4,65 colon terül el, az LG hasonló kaliberű kijelzője pedig már piacra is került, csak sajnos Koreában, és valószínűleg ilyen formán nem is jut el más piacokra. Ebben az úgy nevezett True HD IPS technológia dolgozik, amit 4,5 colos kivitelben gyártanak. A PPI érték, vagyis a pixelek sűrűsége, a Samsung esetében 315 pixel, az LG kijelzőjén 326, míg a HTC 4,3″-os méretű ablakán 341 lenne, amennyiben valóban így jelenik meg a Rezound. Emlékeztetőül az Apple termékeiben található, Retina fantázianevű kijelző “mindössze” 329 PPI-s felbontású.

A Rezound bevetésére november 10-én kerülhet sor, sokat viszont nem tudni egyelőre a készülék tudásáról. Egyes pletykák szerint, 1,5 GHz-es Qualcomm processzor, 8 megapixeles hátlapi és 2 MP-es előlapi kamerát kap, valamint 4G LTE támogatással érkezik. A rendszer tekintetében természetesen az Android 2.3-ról beszélünk, és egyelőre nem kaptak szárnyra pletykák az ICS-re való átállással kapcsolatban.

Forrás: übergizmo

A szerzőről