Válassza az Oldal lehetőséget

Hubsan X4 Camera Plus H107C+ – a kamerás mini drón

Hubsan X4 Camera Plus H107C+ – a kamerás mini drón

Múlt hét végén mutattam meg a kedvenc drónomat, azt amire mostanság vágyom. A mostani drón gyártója megegyezik azzal, de egy egész más kategóriát képvisel.

Hubsan X4 Camera Plus H107C+ – a kamerás mini drón

 

A Hubsan X4 Camera Plus H107C+ egy egész kicsi drón, mindössze 11 x 9 centiméteres. Ennek ellenére egy nagyon kellemes jószág, könnyen irányítható, és a méretéhez képest rendkívül stabilan repül. Van benne kamera is, igaz csak 720p-s, vagyis HD. Repülés közben sajnos nem látjuk a kamera képét, de felvételeket tudunk készíteni, azt utólag vissza tudjuk nézni, így megkereshetjük az eltört cserepeket a házunk tetején.

Hubsan X4 Camera Plus H107C 2

Ez a drón szénkefés motorokat kapott, van rajta világítás is, így az éjszakai repülés is működhet. A beépített akkumulátor töltési ideje kb. 40 perc, ezzel cirka 7 perces repülési idő érhető el. Ez kevésnek tűnhet, de aki használt már ilyen apró drónt az tudja, teljesen elegendő egy menetre, főleg, hogy a kis méret miatt illik a drónt látótávolságon belül tartani.

Hubsan X4 Camera Plus H107C 3

A Hubsan X4 Camera Plus H107C+ most megrendelhető európai raktárból, így nincsenek rejtett költségek és a DHL sem húz le minket a drón harmadának az árával vámkezelési költség címén. Arról már ne is szóljunk, hogy a szállítási idő jóval kevesebb, mintha Kínából rendelnénk. A Hubsan drónjának ára 60 dollár, vagyis nagyjából 17 500 forint.

Hubsan X4 Camera Plus H107C 4

 

 

További információk, képek, tesztvideók és vásárlás itt: Hubsan X4 Camera Plus H107C+ drón

 

Kattints ide, és nézz bele a többi hírünkbe, cikkünkbe is, biztos találsz még olyat, ami érdekel!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.