Válassza az Oldal lehetőséget

Imádom a fehér fényképezőgépeket

Imádom a fehér fényképezőgépeket

Ha addig élek is lesz egy fehér fényképezőgépem! Nem érdekel, hogy mennyire logikátlan a színe miatt megvenni egy fotómasinát, ezekkel a Samsung kamerákkal nem bírok betelni.

NX1100-white zps19926ba6

A Samsung NX1100-at, mint tükörmentes kamerát hirdeti a gyártó. Magyarán egy meglehetősen jó képességekkel rendelkező kompakt kameráról beszélünk, ami nem csak a szokásos szürke/fekete, hanem fehér színben is elérhető.

278796 980

A gép 20,3 megapixeles APS-C CMOS képszenzort kapott, az elkészült képeket egy 921 K-dot fényerejű, 3 inch képátlójú kijelzőn nézhetjük meg. A fényképek RAW vagy JPEG formátumban kerülhetnek a memóriakártyára, ami SD/SDHC/SDXC lehet. A gépben beépített WiFi is van, és természetesen képes videó felvételre is, ráadásul 30 fps sebességgel teljes HD felbontásban.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.