Válassza az Oldal lehetőséget

Indul a Banggood Hobby Day!

Indul a Banggood Hobby Day!

A Banggood Hobby Day keretében sok-sok kellemes akciót kapunk a nyár elejére!

Indul a Banggood Hobby Day!

Jó ideje nem volt a Banggoodon akkora “rendezvény”, mint ami tegnap indult el. A Hobby Day, ahogy a neve is mutatja leginkább olyan kütyük terepe lesz, amik így vagy úgy kapcsolódhatnak valamiféle hobbi vagy szabadidős tevékenységhez.

Most a Crazy Snap Up résznél tart az akciózás, ebben nagyon rövid ideig akciós egy-egy termék, vagyis nincs sok időnk gondolkozni a vásárláson, mindössze egy napot kapunk, illetve persze ez attól függ, hogy mikor vettük észre az akciót. Összességében 24 óránként váltakoznak az akciós termékek.

Indul a Banggood Hobby Day! 1

A második fejezetben (június 12-17.), aminek neve First 50 Pcs Only lesz korlátozott az akciós termékek darabszáma. A legtöbb termékből csak 50 darabos, de azért akad 1-1, ahol 70- 100 vagy 200 darabot kapunk. Ez soknak tűnhet, de tudjátok, ez nem magyar áruház, így nem a hazai 10 millió ember veti rá magát az akciókra, hanem sok százmillió. Vagyis, 50-200 termék adott esetben pillanatok alatt képes elfogyni.

A harmadik felvonás (június 17-19.) neve Under 6,99 lesz. Ahogy a neve is mutatja, itt olcsó termékek lesznek nagy mennyiségben!

A Hobby Day akciók nyitóoldala


A Hobby Day eseményhez tartozó kuponkódokat kigyűjtöttem nektek, ezek is szaporodni fognak az akció ideje alatt, érdemes naponta akár többször is ránézni a friss akciókra itt:

Hobby Day kuponok


Az akció további kategóriái az alábbi képekre kattintva érhető el:

Indul a Banggood Hobby Day! 2

Indul a Banggood Hobby Day! 3

Indul a Banggood Hobby Day! 4

Indul a Banggood Hobby Day! 5

Indul a Banggood Hobby Day! 6

Indul a Banggood Hobby Day! 7

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.