Válassza az Oldal lehetőséget

Ingyen SecuFirm2 a Noctua-khoz

Ingyen SecuFirm2 a Noctua-khoz

A Noctua mai napon tett bejelentése egyáltalán nem szokatlan a vállalat részéről.

Ingyen SecuFirm2 a Noctua-khoz

A Noctua SecuFirm2 rögzítőelemek ezúttal az LGA 2011-es tokozásba illeszkedő Sandy Bridge-E processzorok hűtésére képezi ki, a már megvásárolt prémium hűtőinket. Nem először fordul ez elő, több előző generációs, de új kialakítású tokozáshoz kínáltak már ilyen módon kompatibilitási csomagot. Az NM-I2011 minden 2005 óta gyártott és értékesített lapka mellé megrendelhető, amennyiben újdonsült Core i7-3000-es játékszerünket szeretnénk jegelni.

A cég ügyvezető igazgatója, Roland Mossig elmondta, hogy örömmel szolgálják ki azokat a vásárlókat is akik 6 évvel ezelőtt vásároltak ilyen terméket, és ezzel szeretnék kivívni, hogy a vevők a jövőben is bizalommal forduljanak a Noctua felé, amikor vásárlásra kerül a sor. Ugyan borsos áron kínálják termékeiket, de ha beleszámítjuk, azt a technikai hátteret, és támogatást, amit nyújtanak a szolgáltatásaikkal, akkor bizton állíthatom, hogy minden forintot megér az ilyen beruházás.

Az ingyenes rögzítő megrendeléséhez szükség lesz a vásárlást igazoló számlára, ami igazolja, hogy valóban rendelkezel ilyen eszközzel, és emellett be kell mutatni egy LGA 2011-es alaplap, vagy ilyen tokozásba illeszkedő processzor vásárlását bizonyító iratot is.

Az NM-I2011 igénylésére a következő lapon van lehetőség, a megrendelt kiegészítők szállítása október végén kezdik meg.

Forrás: noctua

A szerzőről