Válassza az Oldal lehetőséget

Inphic X5 – elég átlátszó!

Inphic X5 – elég átlátszó!

Az Inphic X5 olyan egér, amin megakad a szeme mindenkinek.

Inphic X5 – elég átlátszó!

Az Inphic X5 egy 2,4 GHz-es vezeték nélküli egér, amely ideális választás notebookokhoz, számítógépekhez és irodai használatra egyaránt. A termék egyik kiemelkedő jellemzője az átlátszó kivitel, ami egyedi és különleges megjelenést kölcsönöz. Az ergonomikus kialakítása kényelmet és kevesebb csuklófáradtságot ígér hosszabb használat esetén (szerintem meg pont olyan, mint bármelyik notebook egér).

Inphic X5 - elég átlátszó! 2

A készülék többféle DPI-beállítással is rendelkezik (800/1000/1200/1600 DPI), így lehetőséget biztosít a pontos irányításra. A 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolat stabil és késleltetésmentes használatot tesz lehetővé. Az 500 mAh kapacitású akkumulátor hosszú üzemidőt kínál, így nem kell folyamatosan tölteni az egeret.

Inphic X5 - elég átlátszó! 3

Műszaki adatok: Az Inphic márka X5 modellje 112 x 57,5 x 27 mm méretű és 66,6 gramm súlyú. Az egér 4 gombbal rendelkezik és optikai szenzorral van felszerelve. Támogatja a Windows XP és annál újabb operációs rendszereket. A csomag tartalmazza az Inphic X5 2,4 GHz-es vezeték nélküli egeret, egy töltőkábelt és egy csomagolódobozt.

Az egérke ára a mai akcióban 4700 forint a BG2d0bdc kuponkóddal itt:

 

Inphic X5 átlátszó egér

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.