Válassza az Oldal lehetőséget

Ismét 34 ezerért adják a BlitzWolf BW-V5 FHD projektort

BlitzWolf BW-V5 – új FHD projektor a BlitzWolftól

BlitzWolf BW-V5 ennyi pénzért eléggé megéri.

BlitzWolf BW-V5 – új FHD projektor a BlitzWolftól

A BlitzWolf V5 egy FHD projektor, vagyis 1920 x 1080 képpontos natív vetítő. Arra vonatkozóan, hogy 4K jelet képes-e fogadni nem kapunk információt, ami jelentheti azt is, hogy nem, de én mégis inkább az igenre szavaznék így látatlanban. A fényerőre a gyártó 9000 lument ír, de sokkal inkább döntő, hogy kapunk egy 200 ANSI lumen adatot is, mint a kép minimum 65 százalékára jellemző fényerő.

Ismét 34 ezerért adják a BlitzWolf BW-V5 FHD projektort 1

Ez a 200 ANSI egyébként ebben a árkategóriában nem mondható rossznak (mondjuk tipikusnak), még ha a szemünket nem is tudja kiégetni. Korrekt sötétítés mellett ez a fényáram már képes rendes mozihangulatot varázsolni. A gépen nincs Android, ami kevéssé fájdalmas, sokkal inkább zavar, hogy a specifikációk között Wifi kapcsolatot nem említenek, szóval ez egy olyan igazi “honom alá csapom, viszem és pendrive-ról filmeket vetítek vele” darab. Legalább Bluetooth 5.0 és van 15 fokos (le és fel) trapézkorrekció, igaz csak vertikális, de legalább van. A trapéz és a fókusz is manuálisan állítható, de ez megint csak nem zavaró, olcsó gépről beszélünk.

Ismét 34 ezerért adják a BlitzWolf BW-V5 FHD projektort 2

Csatlakozók között találunk két HDMI-t, két USB-t, AV-t és AUX-ot, szóval meglehetősen sok forrásból vihetünk be filmet, és ha minden kötél szakad kábellel külső hangfalat is köthetünk rá, aktívat persze. A BlitzWolf V5 egy egészen apró gép, a szélessége 22 centi, a mélysége 19 centi a magassága pedig éppen csak 9 centiméter. A tömege csupán 1,6 kilogramm.

Ismét 34 ezerért adják a BlitzWolf BW-V5 FHD projektort 3

Mondanám, hogy nem túl acélos a szerkezet, vagy azt, hogy csalódást kelt, de egyrészről az ára elfogadható, másrészről ez egy tipikus hordozható projektor, amit, ha nincs más megoldás otthoni mozizásra is használhatunk. Ha kapnánk még a gyártótól egy negyedik gépet is, ami mondjuk kicsit nagyobb, erősebb, Bluetoothos- wifis, nagyobb fényerővel, akkor lennék teljesen elégedett, mert ebben az esetben lenne egy jó kis gép otthonra, igaz Android nélkül.

Ismét 34 ezerért adják a BlitzWolf BW-V5 FHD projektort 4

Ha másfél éve valaki azt mondja nekem, hogy egy BlitzWolf V5 tudású projektorért 110 dollárt akarnak elkérni, akkor kicsit hümmögök, de elfogadom a tényt, főleg, hogy ez akkoriban 30 ezer forintos összeg lett volna, vagy csak kicsivel több. Manapság a 110 dollár egy ilyen gépért egyáltalán nem sok, az viszont, hogy időközben a 110 dollár már 41 500 forintos árat jelent cseppet fájdalmas. Mondjuk sok választásunk nincs, a forint gyengülése minden más műszaki cikkre is rányomta a bélyegét, szóval, ha valaki egy belépőszintű FHD projektrot akar venni, az nyel egyet, és kifizeti a negyvenezret. Vagy vesz használtan valamit.

Ismét 34 ezerért adják a BlitzWolf BW-V5 FHD projektort 5

A mostani tavaszi leértékelésben kerül ennyibe a projektor, a vásárláshoz a  BG808c3a kuponkódot kell használnunk, amivel 34 ezer forintért megkapjuk itt:

BlitzWolf V5 FHD projektor

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.