Válassza az Oldal lehetőséget

Formatervezési díjat kaptak a Sharp LCD televíziói

Formatervezési díjat kaptak a Sharp LCD televíziói

A Sharp AQUOS HD1E sorozatával elnyerte a nemzetközileg elismert iF termék formatervezés díjat.

 

Ez a díj az egyik legjelentõsebb termék formatervezés díj a világon, melyet minden évben az iF International Forum Design rendezvényen adnak át. A Sharp HD1E sorozat tagjai kiváló formatervezésükkel nyûgözték le az elismert szakértõkbõl álló zsûrit.

Bárki, aki vásárolt valaha LCD televíziót, vagy éppen ezt tervezi, jól tudja, hogy a készülék technikai jellemzõi és ár/érték aránya nem az egyedüli döntõ tényezõ a választáskor, fontos a TV formatervezése is. Nem véletlen, hiszen alighanem ez az a tárgy a háztartásban, amit a legtöbbet és legintenzívebben néznek. A Sharp AQUOS HD1E sorozata a legmagasabb igényeket is kielégíti, nem csak technikai jellemzõi tekintetében, de formatervezésében is.

Formatervezési díjat kaptak a Sharp LCD televíziói

Ezt a tényezõt hangsúlyozta az iF International Forum Design bírálóbizottsága, amikor átadta a Sharp-nak a iF termék formatervezés díjat.

"A HD1E sorozattal különösen kiváló minõségû, prémium kategóriás televíziót alkottunk, amely egy gyönyörû fekete keretben egyesíti az elsõ osztályú LCD technológiát a jövõbiztos, felhasználóbarát tulajdonságokkal.” Mondta Toshiyuki Tajima, a Sharp Electronics Europe vezérigazgatója. “ A nemzetközileg elismert iF termék formatervezés díj elnyerését, a gyorsan növekvõ Full HD LCD TV piacán alkalmazott termékstratégiánk megerõsítésének tekintjük.

A fogyasztói piacon ez a nagyszerû formatervezésért kapott címke értékes útmutató lehet azoknak a fogyasztóknak a számára, akiknek fontos az elsõ osztályú formatervezés.”

A Sharp HD1E sorozat nemrég nyerte el a European Image and Sound Association (EISA). "European Time Shift TV of the Year 2007/2008" díját is. A díj odaítélésénél a 160GB kapacitású beépített merevlemez felvevõ, a digitális rögzítéshez alkalmazható kényelmes time shift funkció a rögzített programok késleltetett visszajátszára volt az, ami meggyõzte az EISA bíráló bizottságot. A HD1E modellek nagyfelbontású Full HD képernyõje, és a 100 Hertz-re duplázott képfrissítési frekvencia garantálják a lehetõ legjobb képminõséget. A HD1E modellek 52 inch-es vagy kisebb 46 inch-es (132 vagy 117 centiméter) méretben kaphatók.

A szerzőről