Válassza az Oldal lehetőséget

Új CPU hűtők érkeztek a Glacialtechtől

Új CPU hűtők érkeztek a Glacialtechtől

A Glacialtech hűtői mindig is a jó ár-érték arányról voltak híresek, úgy tűnik az újdonságoknál is ez a tendencia folytatódik.

A gyártó két új terméket mutatott be nemrégiben, ezek érkeznek meg hamarosan hazánkba is.

Az olcsóbbik megoldás a gyártótól megszokott hőcsöves vonalat viszi tovább, tehát ebben az esetben egy korábbi változat lényegesen optimalizált verzióját vehetjük meg. A hűtő az Igloo 5710 nevet kapta, lényeges tulajdonsága, hogy a jó teljesítmény mellett mindössze 19 dBA értéket ígér a Glacialtech.

 

j CPU hűtők érkeztek a Glacialtechtől
Kattint a nagyobb mérethez!

 

 

A mostani felhozatal érdekesebb darabja Igloo 5750 Silent néven mutatkozik be. Ahogy a név mutatja egy csendes megoldást kapunk, mely jelentősen eltér kialakításában az eddigi GT termékektől. A talpat és a lamellákat itt is hővezető csövek kötik össze, ám a lamellák nem az alaplappal párhuzamosak, hanem arra merőlegesek. Ez jelzi is a ventilátorok által átármoltatott levegő irányát, mely az alaplap felé mutat, így valószínűleg hatásos megoldás lesz az alaplapi komponensek hűtésére is, ami igazán jól jöhet az egyre gyakrabban látható passzív, vagyis hővezetőcsöves lapkakészlet hűtések esetén.

Visszatérve a csendességhez érdemes leírni, hogy a Glacialtech specifikációi alapján a hűtő mindössze 15 dBA zajt termel majd, ami azt jelenti, hogy hangja kevesebb mint a fele lesz az amúgy sem hangos Igloo 5710-ének.

 

j CPU hűtők érkeztek a Glacialtechtől
Kattint a nagyobb mérethez!

 

Az új CPU hűtések várhatóan december közepétől lesznek megvásárolhatók, előre látható nettó kiskereskedelmi áruk 4990 forint az Igloo 5710, és 6000 forint az Igloo 5750 Silent esetén. Mindkét megoldásra 5 év garanciát biztosít a gyártó és  hazai forgalmazó.

A szerzőről