Válassza az Oldal lehetőséget

Új Gigabyte NAPA noteszgépek

A Gigabyte legújabb noteszgépei alapját az Intel Centrino Duo mobilprocesszorai képezik.

A Gigabyte NAPA termékcsalád hordozható számítógépei a számos apróságnak és figyelmes megoldásnak köszönhetően még egyszerűbben és kényelmesebben használhatóak, mint a konkurens modellek. Ezek közül kettőt érdemes kiemelni.

Mindegyik NAPA noteszgép rendelkezik egy olyan gyorsgombbal, mellyel egyetlen mozdulattal megváltoztathatjuk a zajkibocsátási és fogyasztási jellemzőket. Csendes mód esetén az elektronika a hűtőventilátor fordulatszámát, illetve a CPU órajelét és fogyasztását jelentősen lecsökkenti, ezzel is növelve az akkumulátor üzemidejét.

A másik rendkívül hasznos funkció az, hogy a környezeti fényhatásokat érzékelő szenzor nyolc szint közül automatikusan kiválasztja a legmegfelelőbb fényerősséget, és így a külső hatásoktól függetlenül mindig tiszta kép fogad minket.

j Gigabyte NAPA noteszgépek
Gigabyte W251U

A W251U és W451 típusnevű noteszgépek hardverösszetevői teljesen megyeznek, az egyedüli eltérés a kijelző mérete. Az első esetben 12,1, míg a másodiknál 14,1 hüvelyk képátlójú WXGA TFT-ről beszélhetünk, melynek maximális felbontása mindkét esetben 1280 × 800 képpont. Kétféle 65 nm-es processzor különböző változatai közül válaszhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbbet, mely lehet akár a 2,33 GHz-es Intel Core Duo T2700 vagy az 1,73 GHz-es Intel Celeron M 430. A DDR2-es, 667 MHz-es memória maximális mérete 2 GB, ez kettő darab modulból állhat össze, míg a grafikus teljesítményért az Intel integrált megoldása, a GMA950 a felelős.

j Gigabyte NAPA noteszgépek
Gigabyte W451U

A W551N 16,7 millió szín megjelenítésére képes 15,4 hüvelykes kijelzőjével és az NVIDIA GeForce Go 7400 128 MB-os grafikus vezérlőjével tér el társaitól, a rendelhető processzorok kínálata változatlan. Valamennyi Gigabyte NAPA noteszgép a duplarétegű DVD-lemezeket is megíró optikai meghajtóval van felszerelve, továbbá a Windows XP Home Edition vagy Professional kiadásával vásárolható meg.

j Gigabyte NAPA noteszgépek
Gigabyte W551N

A hírhez kapcsolódó információ, hogy az idén júniusban Tajpejben megrendezett Computex 2006 számítástechnikai kiállításon a Gigabyte W251U noteszgépe a “Best Choice of Computex Award” díjat érdemelte ki, mellyel elsősorban a termék innovatív jellemzőit értékelték és jutalmazták a szervezők.

j Gigabyte NAPA noteszgépek

A szerzőről