Válassza az Oldal lehetőséget

Új Microsoft egerek

Új Microsoft egerek

A Microsoft két nappal ezelőtt jelentette be új optikai egereit, melyek a redmondiaktól megszokott minőséget képviselik.

Az IntelliMouse Explorer 3.0 a Microsoft saját fejlesztésű IntelliEye optikai technológiáját használja, minek köszönhetően érzékelője másodpercenként 9000 kép rögzítésére képes. Ez kiemelkedően gyors és pontos egérmozgást tesz lehetővé, ráadásul az új formatervnek és a kellemes tapintású titánum burkolatnak köszönhetően használata is kényelmes.

Az öt programozható gomb — beleértve a görgetőkereket is — segítségével egyszerűbben böngészhetünk a világhálón, megkönnyíti és felgyorsítja kedvenc programjaink használatát. Az oldalsó gombok alapértelmezett beállítás mellett a weblapok előre- és visszaléptetését teszik lehetővé.

j Microsoft egerek
Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0

A Microsoft a Razer közreműködésével készítette el első kifejezetten játékosoknak szánt egerét. A Habu memóriájában öt eltérő beállítási lehetőséget képes eltárolni, így akár a teljes család profilja elraktározható, mindenki a saját igényeinek megfelelően rendelhet hozzá bizonyos parancsokat, utásításokat a hét programozható gombhoz.

Az 1000 MHz-es 16 bites USB-csatlakozás rendkívül alacsony reakcióidőt biztosít, míg a pontosságot a 2000 DPI-s lézeres optikai leolvasó garantálja. Ez utóbbi a görgő felett elhelyezett két gombbal bármikor módosítható, a további válaszható értékek: 400, 800 és 1600 DPI.

j Microsoft egerek
Microsoft Habu

A lipcsei Games Convention 2007 játékkiállításon bemutatott Habu októbertől, míg az IntelliMouse Explorer 3.0 szeptembertől lesz megvásárolható.

A szerzőről