Válassza az Oldal lehetőséget

Új PlayStation 3 csomagoknak örülhet Európa

Új PlayStation 3 csomagoknak örülhet Európa

Játék vagy film? Lehet választani.

 

A Sony Computer Entertainment európai részlege két új PlayStation 3 csomagot jelentett be. Az első március 19-én kerül a boltokba, a Movie Pack név sokat sejtető: a 40 GB-os konzol és a SIXAXIS kontroller mellé a Pókember 3, a 300 és a Casino Royale filmek Blu-ray korongon terpeszkedő változatait csomagolják.

j PlayStation 3 csomagoknak örülhet Európa

A második, március 29-én érkező csomag csupán annyiban tér el, hogy ezúttal nem filmeket tartalmaz, hanem a Gran Turismo 5 Prologue játékot, melyben több mint 60 darab — Acura NSX, Mitsubishi Lancer Evo IX, Ferrari F430, BMW M3 Coupe, Lancia Delta HF, Mercedes-Benz SL 55 AMG stb. — aprólékosan kidolgozott sportautót terelhetünk körbe a Forma-1-ből ismert Fuji Speedway-en, Suzukában vagy éppen London utcáin.

j PlayStation 3 csomagoknak örülhet Európa

 


 

A tengerentúliakat sem hanyagolja el a Sony: a SCE America gondozásában megjelenő, kizárólag az Egyesült Államokban piacra kerülő Metal Gear Solid 4 csomag a PS3 80 GB-os változatát, egy DualShock 3 kontrollert és értelemszerűen az akciójáték teljes verzióját tartalmazza. A 499 dollár ellenében hazavihető különleges kiadás forgalmazása a második negyedévben kezdődik meg.

j PlayStation 3 csomagoknak örülhet Európa

A szerzőről