Válassza az Oldal lehetőséget

Játékok.hu – Karácsonyi nyereményjáték – 3. hét

Játékok.hu – Karácsonyi nyereményjáték – 3. hét

A játék harmadik hetében nem kisebb nyereményekre tehettek szert, mint például egy 90 GB-os Kingston HyperX SSD-re, illetve néhány egyszerre egyedi és igen hasznos pendrive-ra.

JÁTÉKOK - Karácsonyi nyereményjáték - 3. hét

Kingston Technology és a Játékok.hu közös játékával folytatódik akarácsonyi nyereményjáték-sorozat, amely során a következő nyereményeket vihetik haza a kérdéseinkre helyes választ beküldők:

  • 1 db HyperX 3K SSD 90 GB [részletek]
  • 1 db DataTraveler 111 8 GB [részletek]
  • 1 db 25. szülinapi emblémával ellátott DataTraveler SE9 8 GB [részletek]
  • 1 db DataTraveler 8 GB gitár kialakításban [részletek]

Egy SSD előnyeit talán nem kell külön bemutati, hiszen több tesztben írtunk már róluk (ahogy a Játékok.hu is – teszt), ám dióhéjban annyit: ekkora tárhelyen bőven elfér az operációs rendszer és az összes alkalmazás vagy akár játék is, és óriási sebességnövekedést lehet elérni a hagyományos merevlemezekhez képest – a mögöttes technológiának köszönhetően. Az SSD ugyanis nem tartalmaz mozgó alkatrészeket, és az adatokat memóriachipeken tárolhatjuk, így jelentős mértékben lecsökkenthető a fájlok adatainak kikereséséhez, valamint az olvasáshoz és íráshoz szükséges idő. Ennek köszönhetően akár egy régebbi számítógép is jól érzékelhetően felgyorsítható, mivel gyorsabban indul el az operációs rendszer, és az egyes alkalmazások is kevesebb idő alatt töltődnek be. Egy 90 GB-os példányon pedig bőven akad hely a szoftvereknek – a többi adatot (filmek, zenék, képek stb.) pedig továbbra is lehet tárolni a hagyományos, nagyobb tárhelyet, ám lassabb elérést biztosító merevlemezeken. Kell ennél jobb karácsonyi ajándék?

 

Az SSD-n kívül három további USB-s pendrive-ot is kisorsolnak olvasóik között, amelyek közül kettő minden szempontból kiemelkedik a szokványos felhozatalból. A 25. szülinapi emblémával ellátott kis háttértár a Kingston Technology cég idén ünnepelt születésnapjára készült egyedi sorozatú példány, míg a gitáros külsőt kapott 8 GB-os pendrive garantáltan minden társaságban vonzani fogja a tekinteteket. Talán mondanunk sem kell, hogy mindhárom adathordozó mögött a Kingston Technology szakértelme és világvezető technológiája áll, így a megszokott megbízhatóságra és sebességreszámíthatnak majd az újdonsült tulajdonosaik. Az ajándékok azon túl, hogy jól mutatnak majd a karácsonyfa alatt, akár rögtön fel is használhatók a karácsonykor készült képek és videók hordozására – nagyszülőkhöz, rokonokhoz, ismerősökhöz tett látogatások során.

 

A megválaszolandó kérdések:

  • Mi a jelentősége a HyperX 3K SSD nevében a 3K jelzésnek?
  • Milyen színű hőelosztó hűtőborda található a HyperX Predator memóriamodulokon?
  • Milyen kapacitásban (GB) érhető el a DataTraveler HyperX 3.0 pendrive?

A kérdésekre a helyes választ a Játékok.hu 240 GB-os HyperX 3K SSD-ről szóló tesztjében, illetve a Kingston HyperX-oldalain találhatjátok.

 

További részletek a Játékok.hu oldalán: http://www.jatekok.hu/jatek-hirek-201211-191-karacsonyi-nyeremenyjatek-3-het.html

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.