Válassza az Oldal lehetőséget

Jelentős nyereséggel zárta 2011-et a tűzfalgyártó NETASQ

A NETASQ egyre nagyobb teret hódít az információs hálózatbiztonsági piacon, mivel az online fenyegetések elleni védelem létfontosságú minden vállalat számára.
717101 A NETASQ a növekedés és a nyereségesség jegyében zárta 2011-et; 7%-kal több megoldást forgalmazott tavaly, és a vállalat elmúlt tízévi átlagos éves növekedési üteme immár meghaladta a 18%-ot. Az árbevétel 2011-ben elérte a 18 millió eurót. A virtuális biztonsági megoldások létjogosultságát bizonyítja, hogy a 2010-ben indított NETASQ Virtual Appliance megoldás forgalma megötszöröződött az elmúlt év során.

A cég folyamatosan keresi a piacon elérhető legmagasabb szintű IT biztonsági megoldásokat, aminek következtében 2011-ben sikeresen zárta le az identitás alapú kapcsolatszűrő megoldásokat fejlesztő francia EdenWall Technologies akvizícióját. Ennek eredményeként a katonai biztonsági szintű tűzfalak élvonalbeli technológiája beépülhet a NETASQ hálózatbiztonsági megoldásaiba, ami a piac egyik vezető szolgáltatójává teszi a NETASQ-ot. 

Szintén tavaly adta ki a cég az UTM alkalmazások 9-es verzióját. A V9 egy olyan kiadás, amely optimálisan ötvözi a teljesítményt, a védelmet és a könnyű kezelést. A V9 a vállalati UTM eszközök piacán egyedülállóan magyar nyelvű kezelőfelülettel rendelkezik, ezért a rendszergazdák számára nyelvtudástól függetlenül könnyen érthető és magabiztosan kezelhető. Az új verziót egyszerű telepíteni és páratlan biztonságot nyújt. Alapos tesztelést követően a NETASQ V9 IPv6 Ready Gold minősítést kapott az IPv6 Fórumtól, így az támogathatja a jövő internet protokolljait és a hálózati infrastruktúrák fejlesztését.

Az európai ügyfelek egyaránt örömmel fogadták a SCADA protokollelemző védelmet, amely célja a megfelelő válaszadás az ipari és műszaki berendezések irányítórendszerét veszélyeztető fenyegetésekre

Forrás: Sajtóközlemény