Válassza az Oldal lehetőséget

Június 6-án mutatkozhat be az új iPhone?

Június 6-án mutatkozhat be az új iPhone?

 

Legújabb hírek szerint az Apple június 6-án tartja szokásos éves rendezvényét.

 

 

Az Apple hivatalosan is bejelentette, hogy a szokásos éves WWDC rendezvényét hagyományosan San Francisco-ban rendezi meg. A rendezvényt az almás cég június 6-án tartja.

Június 6-án mutatkozhat be az új iPhone?

Egyes hírek szerint hardveres eszközt nem fognak bejelenteni a most megrendezésre kerülő rendezvényen, sokkal inkább a szoftvereken lesz a hangsúly. Ezt részben talán cáfolni tudja az a tény, hogy eddig az összes iPhone-t az Apple a WDCC rendezvényen jelentette be, tehát minden bizonnyal most sem változtat ezen a stratégián. Ugyanakkor kérdéses lehet az is, hogy egyáltalán van-e szükség most új készülékre, vagy a jelenlegi képes felvenni még a versenyt a konkurenciával? Bár már sok pletyka látott napvilágot a következő generációs iPhona-al kapcsolatban, hivatalosan még egyiket sem erősítették meg. Ha előbb nem is, akkor június 6-án minden kiderül!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.