Válassza az Oldal lehetőséget

Külső merevlemezek a Hitachitól

Külső merevlemezek a Hitachitól

A Hitachi Global Storage Technologies jóvoltából megismerkedhetünk a SimpleTOUGH és a SimpleDRIVE Mini külső merevlemezekkel.

A SimpleTOUGH gumírozott, rázkódás- és vízálló burkolata — akár három méteres magasságból is leejthető, anélkül, hogy a HDD bármiféle károsodást elszenvedne — alatt egy 250, egy 320 vagy egy 500 GB tárolókapacitást kínáló Travelstar merevlemez nyugszik, amely a felhajtható USB 2.0 csatlakozó által létesíthet kapcsolatot a számítógéppel. A SimpleTOUGH külső merevlemezek ajánlott fogyasztói árát a Hitachi 99,99, 119,99 és 149,99 amerikai dollárban határozta meg.

Külső merevlemezek a Hitachitól

A SimpleDRIVE Mini a strapabírást illetően közel sem nyújt olyan védelmet, mint amit a SimpleTough tud, ám a tárolókapacitást nézve azonos adottságokkal rendelkezik: vörösre színezett változata 250, az alkonykék 320, a fekete pedig 500 GB-os, ajánlott fogyasztói áruk rendre 89,99, 109,99 és 139,99 USD.

Külső merevlemezek a Hitachitól

Új külső meghajtóihoz ingyenes online szolgáltatást is nyújt a Hitachi, amely az adatmentést illetően bizonyulhat hasznosnak, hiszen 2 GB-nyi információ feltöltését és eltárolását teszi lehetővé.

Külső merevlemezek a Hitachitól

A hordozható egységekkel egyidejűleg egy apró hálózati adaptert is leleplezett a Hitachi. A SimpleNET alkalmazásával USB csatlakozású meghajtónk tartalmát az otthoni vagy egy kisebb irodai hálózaton belül bárki számára elérhetővé tehetjük. Vételára 79 dollár.

A szerzőről