Válassza az Oldal lehetőséget

Külső merevlemezeket mutatott be a Hitachi

A Hitachi legújabb termékei megalkotásakor semmit sem bízott a véletlenre, hiszen a kompánia mindhárom tagja letisztult formavilággal, valamint minőségi anyagválasztással büszkélkedhet.

A trió legkisebb, egyben legolcsóbb tagja “SimpleDrive” névre hallgat: az eszköz 500 GB, 1 TB, illetve 2 TB tárkapacitással is megvásárolható, a számítógéphez történő csatlakoztatás pedig USB kapun keresztül valósítható meg. A 2 TB-os modell vételára 45 ezer forint.

Jóval fejlettebb kommunikációs képességekkel csábít vásárlásra  a “SimpleTech ProDrive” széria: adatátvitelre ezúttal az USB 2.0-s csatoló mellett FireWire 400, FireWire 800, illetve eSATA csatlakozó is használható. A 2 TB-os változatért várhatóan nagyjából 53 ezer forintot kér majd a gyártó.

A triumvirátus legnagyobb tagja kereken 4 TB adat eltárolására alkalmas: a “SimpleTech Duo Pro” — ahogyan az nevéből is a sejthető — két darab “Hitachi Deskstar 2TB 7K2000” merevelemezt tartalmaz, amelyek akár RAID 0/1 kötetbe rendezve is működhetnek. Az eSATA, valamint USB csatolóval is ellátott újdonság nem olcsó, azonban a 89 ezer forintos vételár közel sem számít példátlannak a mezőnyben.

 Külső merevlemezeket mutatott be a Hitachi

A szerzőről