Válassza az Oldal lehetőséget

Kamerák előtt az LG 23″-osai

Kamerák előtt az LG 23″-osai

Kamerák előtt az LG 23″-osaiAz LG már gőzerővel készül a 2011-ben megrendezésre kerülő IFA-ra.

 

Az IFA idén is a megszokott őszi időszakban veszi majd kezdetét, itt általában az összes gyártó megvillantja a legújabb piacra kerülő termékeit a nagy karácsonyi szezon előtt, mondhatni ez a reklám a fő műsoridőben. Nincs ezzel másképpen az LG sem, viszont nem bírták visszatartani az információkat, és amint bevetésre kész állapotba kerültek a legújabb 23″-os monitorjaik, már is a kamerák kereszttüzébe kerültek.

lg-d237ips-front

D237IPS

Az LG legújabb üdvöskéje D237IPS néven debütál majd, egyenlőre a pontos árat nem ismerhetjük, ugyanis a piacra kerülés még odébb van. Viszont néhány paraméterét már megtudhattuk, többek közt ez is FPR (Film Pattern Retarder) 3D megjelenítésére képes monitor lesz, és a 3D üzemmódban is képes lesz a fényereje 100nits elérésére. Továbbá az IPS technológia minden előnyével is fel lesz vértezve, így a színekkel biztos nem lesz gondja a jövendőbeli tulajdonosának akkor sem, ha nem szemből nézi a monitort.

lg-e91E91

Szinte kötelezően sor került még egy szupervékony monitor bemutatására is, ami főleg a designnal hódítja majd a vásárlók tömegét, viszont ha belenézünk, akkor sem vall szégyent. LED megvilágításnak hála a kontrasztaránya 10000000:1-hez, és az LG által kifejlesztett SUPER+ Resolution technológia is jelen van, ami az alacsonyabb felbontású tartalmak felskálázásában segíti a megjelenítő munkáját, így szinte bármilyen tartalom megjelenítésére alkalmassá teszi ezt az ékszert. Méreteiben sem vall szégyent, mind ezen technológiák egy 7,2 mm “mélységű” panelbe lettek belezsúfolva, feltételezhetően a helyigényes alkatrészek a talpban kaptak helyet, mint ahogy az ilyen termékeknél megszokott.

Forrás: techpowerup