Válassza az Oldal lehetőséget

Kínai kütyük a szépség és az egészség jegyében

Kínai kütyük a szépség és az egészség jegyében

Ajándéknak vagy saját magunknak, hogy szebbé tegyük az életet és persze magunkat.

Kínai kütyük a szépség és az egészség jegyében


 

Tartalomjegyzék Mutasd

Bevezető

A szokásostól eltérően, most nem szabtam árhatárt, de természetesen, mivel kínai cuccokról van szó, az árak így is jók lesznek. Ahol van, ott megpróbáltam európai raktárat választani, és ahogy szoktam, most is próbálok mindenhez kupont is szerezni, hogy a lehető legolcsóbban vásárolhassunk. A listában 15 termék található, ezek, ahogy a cím is mutatja, mind a szépség és az egészség témakör köré csoportosíthatóak.

Lássuk a medvét!


 

1. Xiaomi Mijia T100 elektromos fogkefe

[Newest Version] Original Xiaomi Mijia T100 Mi Smart Electric Toothbrush 46g 2 Speed Xiaomi Sonic Toothbrush Whitening Oral Care Zone Reminder

Nem is lenne igazi ez a válogatás, ha nem lenne benne legalább egy Xiaomi fogkefe. A Xiaomi sokféle elektromos fogkefét árul, vannak okosok és buták is közöttük. Ez speciel egy buta fogkefe, vagyis nem tartozik hozzá telefonos applikáció, nincs benne Bluetooth, egy dologra viszont minden bizonnyal alkalmas, arra, hogy fogat mossunk vele. Ami nagyon szuper a dologban, hogy bár a gyártó a Xiaomi, a minőség Xiaomi, az ár közel sem az. Ennél olcsóbb, és gyaníthatóan ennél könyebb (mindössze 46 gramm) elektromos fogkefét még a márkátlanabbak között is nehezen találunk, hiszen  a bGhOnEy10 kuponkóddal 4400 forintért vásárolhatjuk meg cseh raktárból.

Itt tudod kosárba tenni:

Xiaomi MIJIA T100 elektromos fogkefe – kuponkód: bGhOnEy10

 


 

2. XIAOMI Mijia Bluetooth hőmérséklet és páratartalom mérő

3Pcs XIAOMI Mijia Bluetooth Smart Electric Digital Thermometer Hygrometer 2

Igazán mutatós ez a Bluetooth kapcsolattal rendelkező, a Xiaomi okos otthon ökoszisztémába illeszthető szenzor, ami mutatja is a szobánkban évő páratartalmat és hőmérsékletet. Jön a tél, ilyenkor fontos, hogy ne csak a lakás hőmérsékletét, hanem a lakás páratartalmát is figyeljük, esetleg egy párásítóval szabályozzuk. Ehhez fog segítséget nyújtani ez az apró, kijelzővel ellátott szenzor. Erről a kütyüről ennél többet nem is igazán lehet elmondnai, maximum még azt, hogy a csomagban három darabot találunk belőle, így több szobába is betehetjük őket.

Ez a szerkezet is cseh raktárból rendelhető, a vásárláshoz használhatjuk a 935d63 kuponkódot, amivel kicsivel 6000 forint feletti áron vehetjük meg, vagyis darabja alig 2000 forintba kerül.

XIAOMI Mijia Bluetooth hőmérséklet és páratartalom mérő – kuponkód: 935d63

 


 

3. Xiaomi Mijia körkéses borotva

Kínai kütyük a szépség és az egészség jegyében 1

A kedvenc Xiaomi borotvám, amit már majd 3 éve használok. Hibátlan darab, ráadásul nagyon jól néz ki. Mostanra már az ára is jó, lehet hozzá pótfejet kapni késekkel együtt, és van benne biztonsági zár utazáshoz, hogy véletlenül se kapcsoljon be a bőröndben. Természetesen akkumulátoros, egy töltéssel 60 percet képes működni, vagyis a normál reggeli borotválkozási idővel számolva elmegy vagy két hétig újabb töltés nélkül. USB-ről tölthető!

Ehhez kupon nincs, de az ára a kínai raktárból, most mindössze 11 700 forint itt:

Xiaomi Mijia körkéses borotva

 


 

4. Akkumulátoros masszírozógép 6 sebességfokozattal

3600r/min 6 Speed Muscle Relief Massage Therapy VibrationGun Deep Tissue Electric Massager Percussion Massager Device

Egy hasonló darabot magam is használok, jól szokott jönni, mert sokat ülök a számítógép előtt. Kényelmes a fogása, masszírozás közben nem kell a kábelt tekergetni, állítható a sebessége, és van hozzá több masszírozófej is. Hab a tortán, hogy ez is a cseh raktárból vásárolható meg, így gyorsan megkapjuk, ráadásul van hozzá kupond is. A BGTT10 kuponkóddal most 10 300 forintot kell érte fizetnünk itt:

Akkumulátoros masszírozógép 6 sebességfokozattal – kuponkód: BGTT10

 


 

5. Elektromos horkolásgátló

Electric Snorer Home Adult Anti Snore Device Artifact Anti-snoring Respirator

Sem a szépségünknek, sem az egészségünknek nem tesz jót, ha horkolunk, de az sem, ha nem mi, hanem párunk húzza sok decibeles hangerővel a lóbőrt. A leírás szerint, ez a szerkezet a következő módon működik, idézem: Az alacsony frekvenciájú áram stimulálja a gége izomzatát, hogy stimulálja annak összehúzódását, hogy megelőző és rehabilitációs hatásokat érjen el.

A termék fizikailag beavatkozik a mikrohanggal és a mikrovibrációval 36 fokozatban. Sikeres beavatkozás után a torok hátsó részén lévő lágy szövet összehúzódik és beállítódik, hogy szélesebb légutat nyisson, ami lehetővé teszi a zökkenőmentes légzést, ezáltal megállítva vagy csökkentve a horkolást. Bizonyos ideig tartó használat után a gége izmai fokozatosan összehúzódnak, már nem lazulnak el, így abbamarad a horkolás a gép segítsége nélkül is.
Ezeket a gyártó mondja nem én, de ha igazat szól, akkor nem csak alkalmi, hanem hosszabbtávú, a horkolást teljesen megszüntető szerkezetről beszélünk. Ha valaki megveszi és kipróbálja, leírhatná majd a kommentekhez, hogy mennyire vált be. Köszönöm!
A végére még az egészségügyi fegyelmeztetések:
Nem alkalmas pacemakerrel, beültethető defibrillátorral, bármilyen más beültethető fém vagy elektronikus eszközzel rendelkező emberek számára
Nem alkalmas szív- és szív- és érrendszeri betegségekben szenvedőknek
Nem alkalmas olyan személyek számára, akik allergiásak a porra vagy az áramra
Nem alkalmas bőrfekély esetén
Nem ajánlott használni terhesség alatt
Nem alkalmas 16 év alatti gyermekek számára
A termék ára a kínai raktárban most csak 4445 forint, kupon nincs hozzá, de anélkül sem elviselhetetlenül drága.

Elektromos horkolásgátló

 


 

6. Xiaomi mijia mini akkumulátoros szöszborotva

Xiaomi Mijia Mini USB Lint Remover 0.35mm Micro Arc Shaving Mesh Fuzz Trimmer 1300mAh Electric Clothes Sweater Fabric Shaver

Fogalmam sincs mi ennek a cuccnak a hivatalosan elfogadott magyar neve, de szerintem így is mindenki tudja, hogy miről van szó. Ez a szerkezet nem az, amit itthon is lehetettt egy időben fillérekért kapni, annál jóval nagyobb, van benne akkumulátor is, USB csatlakozóról, számítógépes USB portról vagy akár USB-s telefontöltőről is tölthető.

Ehhez a BGTT10 kuponkódot vegyétek igénybe, amivel 4000 forintot kell érte fizetnünk itt:

XIAOMI MIJIA MINI AKKUMULÁTOROS SZÖSZBOROTVA – kuponkód: BGTT10

 


 

7. KCASA multifokális olvasószemüveg

KCASA Intelligent Reading Glasses Anti UV Progressive Multifocal Lens Presbyopia

Ha valaki azt mondja, hogy ennél olcsóbban is lehet a Spar-ban olvasószemüveget kapni, annak igazat adok. Azonban azok nem multifokális szemüvegek.

A multifokális lencsék segítségével a szemüveg használható olvasószemüvegként, de ha kimegyünk az utcára, akkor sem kell levennünk. Vagyis nem kell állandóan le-fel kapkodnunk. A gyártó azt ajánlja, hogy fokozatosan szoktassuk hozzá a szemünket a lencsékhez, konkrétan azt, hogy például sétálgassunk benne a szobában. Az alkalmazkodási idő szerintük 4-5 nap.

A lencséken be van jelülve, hogy hol “törik” a dioptria, ezt a jelölést a megszokást követően le tudjuk mosni. A KCASA szemüvege 1-3 dioptria között kapható, az ára a bGhOnEy10 kuponkóddal 5700 forint itt:

KCASA multifokális olvasószemüveg – kuponkód: bGhOnEy10

 


 

8. Xiaomi Mijia akkumulátoros arcbőr tisztító párna

Kínai kütyük a szépség és az egészség jegyében 2

Nem mondhatjuk, hogy a Xiaomi nem lát el minket újdonságokkal. Vannak értelmes és kevésbé értelmes cuccaik is. A most bemutatásra kerülő eszköznél a használhatósági faktort megbecsülni, de hölyek gyanítom örömmel veszik tudomásul, hogy immár az arctisztításhoz is ad a cég segítséget.

A sima tisztítópárnának kinéző eszközben egy rezgőmotor és egy 400 mAh kapacitású akkumulátor van, ami, a leírás szerint egy töltéssel 240 percig használható. Természetesen IPX7 erősségű vízállóságot is adtak a cuccnak, lévén előfordulhat, hogy folyadékkal is érintkezni fog a használat közben. A párnán 3 tisztítógelület van, a normál mellett mélytisztításra és masszírozásra is alklamas.

Az arctisztítót a BGTT10 kuponkóddal 8000 forintért vásárolhatjuk meg itt:

Xiaomi Mijia akkumulátoros arcbőr tisztító párna – kuponkód: BGTT10

 


 

9. 18 darabos pedikür, manikür szett

18 Pcs Stainless Steel Personal Manicure Set Pedicure Travel Grooming Kit Nail Art Set

Na, ebben a csomagban aztán minden van, ami a köröm és a körülötte lévő bőr ápoláshoz kelleni fog. Ollók, csipeszek, reszelők, azt hiszem ezt felesleges is ragozni, csak rá kell nézni a képre. A gyártó utazó készletnek mondja, de azt hiszem, hogy ezt a csomagot, bár persze el lehet vinni nyaralásra is, inkább otthon fogjuk használni.

A vásárláshoz használd a bGhOnEy10 kuponkódot, amivel az ára 4580 forintra csökken.

18 darabos pedikür, manikür szett – kuponkód: bGhOnEy10

 


 

10. Multifunkcionális sterilizáló, vírusölő doboz

Multifunction Automatic UV Sterilizer for Mask Toothbrush Mobile Phone Beauty Underwear Beauty Underwear Sterilization UV Sterilizer Disinfection Box

Nem tarveztem túl sok vírussal kapcsolatos terméket, de azért akadt 1-2, amit hasznosnak ítéltem meg. Az egyik ez a dobozka, amibe mindenféle cuccokat tehetünk, például maszkot, fogkefét, ékszert meg ami még belefér. UV fénnyel írtja a gonosz vírusokat, így nagy hozzáértést nem igényel, csak beletesszük, amit szeretnénk, lecsukjuk a fedelet és bekapcsoljuk.

Fontos tudni, hogy az UV sugárzás, amit a doboz használ nem csak a vírusoknak, hanem nekünk is árt, és nem csak közvetlen, hanem visszaverődő fényként is. Ronycsolja a szaruhártyát és a bőrt, ha sokáig nézünk bele vakságot is okozhat. Szóval tessék betartani az előírásokat, és akkor biztonsággal használható!

Lehet kapni ezt is cseh raktárban, de az ára a duplája, mintha kínából rendelnénk. Szóval, ha nem sürgős, akkor 6000 forintért megrendelheted az alábbi hivatkozáson, de ha nagyon kell, és nem sajnálod érte a dupla árat, akkor a raktárat CN-ről váltsd át CZ-re, vagy a cseh raktárra.

Multifunkcionális sterilizáló, vírusölő doboz

 


 

11. Baba szívhang figyelő

Kínai kütyük a szépség és az egészség jegyében 3

Elég szűk rétegnek szól, de nekik annál inkább. A pocakban lévő babák szívhangját hallgathatjuk ezzel a szerkezettel, illetve a kijelzőn a pulzust is láthatjuk. Kár, hogy amikor használhattam volna, akkor nem volt ilyenem…

Baba szívhang figyelő

 


 

12. Xiaomi Soccas szájzuhany

SOOCAS W3 Portable Oral Irrigator Dental Electric Water Flosser Waterproof USB Rechargeable Tooth Teeth Mouth Cleaner from Xiaomi Ecosystem

Nyilván mindenki tudja, hogy a fog és íny tisztításához nem csak fogkefét lehet használni, hanem például szájzuhanyt is. A Xiaomi megoldása akkumulátoros, így aztán hordozható, három féle mosási módot tud, gyengés, hagyományos és pulzáló, vagyis masszázs mód. Kapunk hozzá 4 különböző fúvókát, a víztartálya pedig méretes, 230 milliliteres. Igazán jó darab, és ez is van a cseh raktárban kuponnal. A BgoFErTaSchInA10 kuponkóddal 14 300 forintért vásárolhatjuk meg itt:

Xiaomi Soccas szájzuhany

 


 

13. Ózongenerátor vírusírtáshoz

110/220V 20g/10g/h O3 Ozone Generator Ozonator Machine Air Purifier Air Cleaner Deodorizer Sanitizer With Timing Switch

Ezek az olcsó darabok viszonylag kevés ózont termelnek, így komplett lakások tisztításához nem megfelelők. Ellenben autónkat, szekrényünket a beakasztott ruhákkal, vagy kisebb helyiségeket vírusmentessé tudnak tenni. Ahogy tavasszal a hírekből láttuk, erre a szolgáltatásra sokan rárepültek, de most már nem kell érte minden alkalommal fizetnünk. Megvehetjük az ózongenerátort olcsón, aztán használhatjuk otthon.

Fontos, hogy az ózon az egészségre ártalmas. Használat után az autót, a szekrényt vagy a helyiséget, ahol használtuk jól át kell szellőztetni!

Az ózongenerátort a 7d18f7 kuponkóddal most spanyol raktárból tudjuk megrendelni, ára 15 300 forint itt:

Ózongenerátor vírusírtáshoz

 


 

14. Körömápoló festő szett művészi hajlamokkal rendelkezőknek

42 Colors Nail Art Set Manicure Kit Gel Polish Acrylic Glitter Powder File Tips Decoration Display

Teljesen öszinte leszek, nem tudom, hogy ez a csomag mennyire jó vagy olcsó, nem értek hozzá. De szép színes kép van hozzá, és az áruházban a legkedveltebb termékek között van, így bízom abban, hogy hozzáértők szerint is érdemes kosárba tenni. Tőlem elég messze áll a körmöm kifestése, így ebben nulla atapasztalatom.

Körömápoló festő szett művészi hajlamokkal rendelkezőknek

 


 

15. Nyakbavaló mágneses, elektro impulzusos izomlazító

Hot Electric Cervical Neck Support Massager Body Shoulder Relax Massage Magnetic Therapy

Aki sokat ül a monitor előtt, az biztos találkozott már az érzéssel, hogy annyira beáálnak a nyaki izmai, hogy fordítani is alig tudja a fejét. Ez persze általában a rossz tasttartásnak köszönhető, így hosszabb távon egy jobb szék, egy jobb magasságú asztal vagy egy jól beállított monotor lesz a segítség, de rövidtávon ez a szerkezet is megoldhatja a problémát.

A szerkezet három módon segít ellazítani az izmokat. Melegen tartja a területet, 10 hagyományos kínai orvoslásban ismert akkupunktúrás pontot masszíroz elektromos impulzusok segítségével, és van benne mágnes is, ami állítólag mozgásszervi panaszoknál igen hatékony.

Sajnos ehhez kupon nincs, de a cseh raktárból anélkül is olcsón, 4000 forintért vehetjük meg itt:

Nyakbavaló mágneses, elektro impulzusos izomlazító

 


 

ZÁRSZÓ

A végére a szokásos dolgok! Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

 

 

Ha szereted a videós tartalmakat, akkor kövesd YouTube csatornánkat, ahol mobiltelefont nyerhetsz:

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

Ne feledd, a fenti termékek egyike sem vámköteles, de ha a vásárlásod összértéke a szállítási költséggel együtt meghaladja a 40 dollárt (persze, ha nem európai raktárból vásárolsz), és szeretnéd, hogy a webáruház fizesse helyetted a vámot, akkor szállítási módnak az EU Priority Line szállítást válaszd!

A poszt kereskedelmi üzenetet tartalmaz.

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.