Válassza az Oldal lehetőséget

Kingston HyperX, de most nem memória, hanem fejhallgató

Kingston HyperX, de most nem memória, hanem fejhallgató

Meglepődtem amikor megláttam, és igazából még mindig nem tudom hova tenni. A Kingston oldalán csak memóriákat találok, fejhallgatót nem.

Kingston HyperX, de most nem memória, hanem fejhallgató

Aztán megnéztem a legnépszerűbb ár összehasonlító oldalon, és kiderült, hogy itthon is elég sokan forgalmazzák. Igaz, nem annyiért, mint amennyiért én találtam, hanem egy “picit”, nagyjából 20 százalékkal drágábban. Ezen az előbb említett oldalon beleolvastam a vásárlói véleményekbe, és többnyire pozitív a fogadtatás.

Kingston HYPERX Headsets 2

A Kingston HyperX füles nagyméretű szivacsot kapott, ami hatékonyan zárja ki a külvilág zajait. Méretéhez képest se nem nehéz, se nem könnyű, 30 dekás, ami azért mutatja, hogy van benne anyag, de annyira még sem nehéz, hogy a fejünk leszakadjon tőle. A kábel egy picit talán lehetne hosszabb, hiszen mindössze 1 méteres, igaz, ez az egy méter legalább szövetborítást kapott, így gubancolódni nem fog.

Kingston HYPERX Headsets 3

A fejhallgató remekül használható multiplayer játékokhoz vagy Facebook csetelésre, Viberre, hiszen mikrofont is kapott. Az igazi jóság azonban nem ez, hanem az, hogy ez a mikrofon levehető, így használhatjuk a fülest zenehallgatásra is.

Kingston HYPERX Headsets 4

Számszerűsítsítsük a tudást! A Kingston HyperX ferkvencia átvitele kiemelkedően széles sávot fog át, 15 Hz-től 25 KHz-ig terjed. Az impedancia 60 ohm ±30 százalék, az érzékenység 98 dB ± 3 dB. Ha ezek az adatok igazak, akkor tényleg elég jó lehet a cucc. Sajnos a dinamikát, a mélyhangok minőségét csak kipróbálva tudnám megítélni, így kénytelenek vagyunk az első bekezdésben említett fogyasztói véleményekre hagyatkozni, amik szerint a Kingston fejhallgató megéri az árát.

További képek, információk és vásárlás itt: Kingston HYPERX Headsets

 

Kattints ide, és nézz bele a többi hírünkbe, cikkünkbe is, biztos találsz még olyat, ami érdekel!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.