Válassza az Oldal lehetőséget

Kingston nyereményjáték — második kérdés!

Kingston nyereményjáték — második kérdés!

Kingston nyereményjáték — második kérdés!

A második kérdés már elérhető, megválaszolható. A nehézségi foka, megegyezik az első forduló nehézségével, vagyis egy tizes skálán -5 lenne, ha lenne egy ilyen skálán ilyen érték.

A most indult játék két és fél hétig tart. Ez idő alatt minden hétfőn, szerdán és pénteken egy-egy újabb kérdés jelenik meg oldalunkon, amire válaszolnotok kell. A helyes választ beküldők között a Kingston Technology egy USB-meghajtót sorsol ki. A kérdések, és persze a rájuk adandó válaszok egyszerűek. A játékban minden oldalunkra bejelentkező olvasónk részt vehet. A bejelentkezéshez nem szükséges regisztráció sem, elegendő, ha Gmail vagy Facebook azonosítóddal bejelentkezel, ezután pedig már mehet is a klikk a helyes válaszra.

Fontos tudni, hogy minden kérdéshez tartozik egy-egy nyeremény, vagyis érdemes minden választ beküldeni, mert ezzel a nyerési esély nyolszorozódik. Egy játékos természetesen csak egy USB-háttértárat nyerhet.

Kingston nyereményjáték — második kérdés!

A második kérdés vasárnap estig érhető el, a következő hétfő reggeltől kedd éjfélig lesz megválaszolható. A nyertesek kisorsolására a nyolc forduló lezárása után kerül sor. A győzteseket e-mailben értesíti a játék szervezője.

Itt az idő, jelenkezz be és klikkel a helyes válaszra!

A játékot a nyitóoldal tetején található reklámra, vagy a főmenüben található “Játék” pontra kattintva érhetitek el.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.