Válassza az Oldal lehetőséget

Könnyebb Google keresés mostantól okostelefonokon is (videoval)

 

Tegnap óta az Apple iOS 4.0+ és az Android 2.2+ felhasználói is használhatják a Google Instant Previews szolgáltatását.

 

 

Számítógépes böngészőinken már november óta elérhető a funkció és végre a telefonos keresés is egyszerűbbé válik. Azt már megszokhattuk a Google-os keresések során, hogy gépelés közben alternítvákat kínál fel a rendszer, nem szükséges végig írnunk az általunk keresett tartalmat, elég a megfelelőre rákattintani. Viszont ezentúl a keresési találatok mellett egy nagyító ikon is megjelenik, amire rákattintva a legnépszerűbb találatok előnézeti képeit is megteinthetjük.

Könnyebb Google keresés mostantól okostelefonokon is (videoval)  

Könnyebb Google keresés mostantól okostelefonokon is (videoval)

Így többek között nem kell kivárni egy oldal teljes betöltéséhez szükséges időt, valamint elkerülhetjük a csúnya, rosszul szerkesztett vagy téves találatokat. Lapozhatunk az előnézeti képek között, és a számunkra legszimpatikusabbra kattintva betöltődik az adott oldal. Az Instant Previews pontos működését az alábbi videó mutatja be:

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.