Válassza az Oldal lehetőséget

Következő héten érkeznek a Nokia Windows Phone-jai

Következő héten érkeznek a Nokia Windows Phone-jai

A Nokia október 26.-án rendezi meg a saját neve alatt futó eseményt, ahol igen komoly bejelentésre számíthatunk.

Következő héten érkeznek a Nokia Windows Phone-jai

A Nokia World 2011 alkalmával mutatja be a cég az első Windows Phone alapú telefonját. Ráadásul elképzelhető, hogy nem is egy készülékkel rukkol elő a finn vállalat, mivel az Andy Lee-vel készült interjú folyamán többes számban említette meg az érkező modelleket. Nem nagy meglepetés ugyanis már beszámoltunk korábban három érkező készülékről is.

Ami biztos, hogy a Nokia 800 ekkor fog megjelenni. A korább információkban Sea Way néven emlegetett készülék mellett, még másik kettőről is vannak nem hivatalos részleteink. Viszont sem az Ace-szel, sem a Sabre-vel kapcsolatban nincs pontos információnk, ugyanis egyik készülékkel kapcsolatban sincs hivatalos adat a Sea Way végleges nevén és külső paraméterein túl.

Arról nincs információnk, hogy kereskedelmi forgalomba mikor kerülnek, és mely országokban, de mivel a Nokia részéről Magyarország általában prioritást élvez, így reménykedhetünk, hogy az elsők között juthatunk hozzá a friss modellekhez, amire a cég a jövőjét kívánja építeni. Így a Nokia a következő időszakban erősen támogathatja a Microsoft rendszerét, ami nem rég Mango néven újult meg.

Forrás: engadget

A szerzőről