Válassza az Oldal lehetőséget

KuKirin G2 Pro – Ennek hogy lehet ennyire alacsony az ára?

KuKirin G2 Pro – Ennek hogy lehet ennyire alacsony az ára?

Sajnos már csak néhány darabot kapunk a KuKirin G2 Pro-ból 190 ezer forint alatt.

KuKirin G2 Pro – Ennek hogy lehet ennyire alacsony az ára?

A KuKirin G2 Pro elektromos roller tökéletes választás mindazok számára, akik gyors és kényelmes közlekedési eszközt keresnek a városban. A roller teszte vas és alumínium ötvözetből készült, ami garantálja a tartósságát és stabilitását. A 600 wattos motorral és 48 V-os, 15 Ah-s lítium akkumulátorral felszerelt G2 Pro nem csak erőteljes, de hosszú a hatótáv is. Egyetlen töltéssel akár 55-60 kilométert is megtehetsz (gyári adat), ami tökéletes a városi utazásokhoz.

KuKirin G2 Pro - Ennek hogy lehet ennyire alacsony az ára? 1

A roller intelligens operációs rendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget és a teljesítmény monitorozását. A 10 hüvelykes abroncsok erős tapadást és kopásállóságot biztosítanak, így még nedves időjárásban is biztonságosan közlekedhetsz. A tárcsafékek elől és hátul tovább növelik a biztonságot, így teljes mértékben megbízhatsz a roller fékrendszerében.

KuKirin G2 Pro - Ennek hogy lehet ennyire alacsony az ára? 2

Az eszköz IP54 vízállósági besorolással rendelkezik, tehát egy kisebb zápor nem okoz problémát. A roller könnyen összecsukható, így ha beérsz a munkahelyedre vagy egy találkozóra, egyszerűen összehajthatod és beviheted az épületbe. A 120 kg-os maximális teherbírás miatt akár magaddal is vihetsz néhány szükséges holmit.

KuKirin G2 Pro - Ennek hogy lehet ennyire alacsony az ára? 3

A KuKirin G2 Pro nem csak egy közlekedési eszköz, hanem egy stílusos és modern társ a mindennapokban. Az elől és hátul elhelyezett LED lámpák nem csak a biztonságodat szolgálják, de stílusos megjelenést is kölcsönöznek a rollernek. A CE és ROHS tanúsítványok tovább erősítik a termék megbízhatóságát és minőségét.

KuKirin G2 Pro - Ennek hogy lehet ennyire alacsony az ára? 4

Ennek a rollernek a normál ára 240 ezer forint magasságában van. A Banggood születésnap miatt ezt az árat lecsökkentették 220 ezer forintra, de én egy kuponnal ennél is jobbat tudok. A BG92ac8e kuponkóddal mindössze 189 700 forintot kell fizened érte, és cseh raktárból küldik neked, így további vám vagy áfa költségre nem kell számítanod.
Vásárlás itt:

KuKirin G2 Pro elektromos roller

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.