Válassza az Oldal lehetőséget

Legyen mindig kapcsolatban az ASUS stílusos mobil megoldásával

ASUS P526 Windows Live funkciókkal a felhasználóbarát mobil élményért.

Az ASUS P526 PDA telefon a Windows Mobile 6 Professional operációs rendszert alkalmazza, illetve GPS-szel és azonnali üzenetküldéssel gazdagítja a Windows Live által nyújtott kiváló megbízhatóságot és sebességet. A készülék számos hasznos Windows Live mobilfunkciót támogat, így a P526-tal a felhasználók folyamatosan elérhetők és kapcsolatot tarthatnak, és könnyedén, gyorsan juthatnak hozzá a számukra éppen szükséges információkhoz. A divatos külsővel és számos extrával rendelkező telefon üzleti alkalmazásainak köszönhetően növeli a munka hatékonyságát.

„A P526 olyan divatos PDA telefon, mellyel a felhasználók könnyedén kapcsolatot tarthatnak barátaikkal, ismerőseikkel azonnali üzenetekkel, blogfrissítésekkel, e-mailen és adatátvitel segítségével – mondta H C Hung, az ASUSTeK kéziszámítógép-üzletágának igazgatója. – A telefon ezek mellett olyan hasznos funkciókkal is rendelkezik, mint a GPS, növelve a munka hatékonyságát.”

„Az ASUS P526 egy igazán sokoldalú eszköz, mely nagyfokú mobilitásával teljes szabadságot nyújt felhasználóinak, akik így kompromisszumok nélkül valóban akkor jutnak a kívánt információhoz, amikor szeretnének – mondta Jason Lim, a Microsoft Corp. Mobil kommunikációs üzletágának Ázsia-Távol-Kelet és Japán régiójának igazgatója. – A Windows Mobile 6-nak köszönhetően a telefon igen sokoldalú és multimédia funkciókban gazdag, így tökéletes használhatóságot nyújt útközben üzleti célokra és személyes használatra egyaránt. ”

Legyen mindig kapcsolatban az ASUS stílusos mobil megoldásával

GPS
Az ASUS P526 GPS funkciója felvázolja az útirányt a kijelölt célponthoz. Felhasználóbarát kezelőfelülete segítségével könnyedén megadhatjuk a kívánt célt, és nyomon követhetjük az útirányt, a megtett távolságot, az utcák neveit, az eltelt időt és távolságot. A hasznos GPS funkció segítségével egyszerűen tájékozódhatunk külföldön is, és akár séta közben is használhatjuk.

Legyünk elérhetők
Az ASUS P526 egyik kulcsfontosságú jellemzője a Windows Live, mellyel folyamatosan figyelhetjük, hogy éppen ki az, aki elérhető, és ki nem. Megoszthatjuk ismerőseinkkel és frissíthetjük fotóinkat, kapcsolatot teremthetünk azonnali üzenetekkel és emailen is.
A P526 ezenkívül kényelmes használatot kínál a Windows Mobile 6 Professional Smart Dial funkcióval, mely automatikusan kijelzi az adott nevet és adatait a név első betűinek begépelésével. A pontos idő ikonja mellett találjuk a keresés menüt, mely elindítja a webkeresőt a böngésző megnyitása nélkül, így teszi sokkal könnyedebbé a weben való keresést.

Gazdag multimédiás élmény
A P526 beépített 2 megapixeles kamerájával teljesen élethű képek készülhetnek. A PDA-n digitális fotóalbumot is készíthetünk, vagy tölthetünk fel rá. A P526 teljes képernyős megtekintést is lehetővé tesz, így élvezhetőbb méretben nézhetők vissza és szerkeszthetők a képek. A négysávos EDGE segítségével pedig gyorsan csatlakozhatunk a még jobb minőségű audio- és videoadatátvitel érdekében.

Legyen mindig kapcsolatban az ASUS stílusos mobil megoldásával

Különleges és innovatív ASUS jellemzők
Az ASUS P526-ot számos ASUS szoftverrel és alkalmazással is ellátták, így több hasznos funkció áll a felhasználók rendelkezésére. Az ASUS Launcherrel úgy kezelhetjük a készüléket, indíthatunk el alkalmazásokat és funkciókat, mint egy hagyományos telefonon.
Az ASUS Remote Presenter olyan hasznos alkalmazás, mellyel a számítógépen vagy notebookon tárolt prezentációkat Bluetooth kapcsolaton keresztül távolról irányíthatunk. Prezentálás közben pedig a P526 LCD kijelzőjén olvashatjuk a prezentáció lábjegyzetét.

Az ASUS Meeting Planner segítségével azok a nemzetközi telekonferenciák sem jelentenek gondot, melyek három különböző időzónán belül zajlanak. Ezen funkció segítségünkre van abban, hogy bonyodalmak nélkül szervezze meg az időzónák miatt problémás találkozókat, beszélgetéseket, így az időbeosztás megtervezése sokkal hatékonyabbá és rendezettebbé válhat.

Másik praktikus alkalmazás az ASUS My Secret. Ezen funkció kódolja és titkosítja a fontos dokumentumokat, így elkerülhetjük, hogy illetéktelenek belenézzenek adatinkba. Az ASUS Status funkció mindig tájékoztatja a felhasználót az eszköz állapotáról, a Profile funkcióval pedig elkerülhetőek a zavaró telefoncsörgések tárgyalás közben.
Az ASUS P526 a legjobb választás azon vevők számára, akik kiváló teljesítményre és vékony, divatos kialakítású PDA-ra vágynak.

Rendszer EDGE/GPRS/GSM 850/900/1800/1900
Méret 110 x 58 x 15,4 mm, 115g (akkumulátorral)
Akkumulátor 1300 mAh lítium ion
Kijelző 2,6“ TFT, 65 000 szín, 240 x 320 felbontás
OS Microsoft Windows Mobile™ 6 Professional
Processzor TI OMAP 850 (200 MHz)
GPS Beépített SiRF Star III Chip, GPS, autónavigációs szoftver támogatással
Kamera 2 megapixeles felbontás
Memória Beépített: 128 MB Flash + 64 MB SDRAM
Belső: Micro-SD
PIM/Office IE, Word, Excel, Power Point (olvasásra), MSN, Ébresztő, Naptár, Szervező, File Manager, Telefonkönyv, Jegyzetek, InBox, hangfelismerés

A szerzőről