Válassza az Oldal lehetőséget

Lenovo tablet négymagos Tegra 3-mal karácsonyra?

Lenovo tablet négymagos Tegra 3-mal karácsonyra?

Négymagos processzorral érkezhet a Lenovo legújabb táblagépe.

Lenovo tablet négymagos Tegra 3-mal karácsonyra?

Az utóbbi időben nem igazán lehetett hallani a kínai Lenovo-ról, hogy az okostelefon piacon mozgolódnának, most viszont úgy tűnik, hogy megpróbálnak különlegességekkel betörni a mobileszköz piacra. Erre már jó példa volt az egy hete pletykaként felröppent hír az Androiddal és Windows Phone 7-tel is bootolni képes Lenovo LePhone S2 készülékükről és most pedig megint egy újdonság, de már a tableteknél. A hírek szerint a Lenovo egy négymagos Tegra 3 processzorral felszerelt és Ice Cream Sandwich-et futtató táblagéppel fog jelentkezni a közeljövőben.

A pletykák szerint az Android ICS sebességéről az 1,6 GHz-n ketyegő négymagos processzor fog gondoskodni 2 GB RAM társaságában. A megjelenítésért a 10,1 hüvelykes kijelző felel majd. A kamera felbontásáról egyelőre nincs információ. A hátlapon megtalálható még egy ujjlenyomat olvasó is.

Egyelőre úgy látszik, hogy a karácsonyi ünnepekre megérkezik az első kihívója a hasonló belsővel megújuló Asus Eee Transformernek, mi pedig meg kell hogy jegyezzük a quad-core kifejezést.

Forrás: PDAFanClub – frici

PFClogo

A szerzőről