Válassza az Oldal lehetőséget

Lenovo XiaoXin Pad – a tavalyi csúcstablet idei középkategóriás áron

Lenovo XiaoXin Pad – a tavalyi csúcstablet idei középkategóriás áron

A Lenovo igen combos hardvert dobott össze ebben a gépben.

Lenovo XiaoXin Pad – a tavalyi csúcstablet idei középkategóriás áron

Mielőtt a specifikációba belemennék, azt azért jó tudni, hogy a gép alapvetően kínai piacra készült, így a rajta lévő Global ROM nem gyári. Ez a működés szempontjából sok gondot nem okoz, mondjuk Widevine L1 támogatás nincs benne, de ez a legtöbb kínai tabletre igaz sajnos. Van viszont teljes Google store támogatás. Ami még lényeges, hogy ez a gép tavaly számított igazán erősnek, de ez csak annyiban lehet zavaró, hogy idén már nem annyiba kerül, mint egy éve, hanem jóval olcsóbb. Mert azért egy Snapdragon 680-as központi egység ma sem számít gyengének.

Lenovo XiaoXin Pad - a tavalyi csúcstablet idei középkategóriás áron 1

A Lenovo XiaoXin Pad 2022 egy kiváló Android táblagép, amely tökéletes választás mind az otthoni, mind az irodai használatra. A készülék az Android 12-es operációs rendszert futtatja, amely optimalizált teljesítményt és kevesebb tárhelyigényt biztosít az alkalmazások számára. A táblagép szíve egy Snapdragon 680 nyolcmagos processzor, amely akár 2,4 GHz-es órajellel is képes működni. A rendszerhez 6 GB RAM és 128 GB belső tárhely társul, így garantáltan gördülékeny lesz minden művelet, legyen szó akár játékról, akár munkáról.

Lenovo XiaoXin Pad - a tavalyi csúcstablet idei középkategóriás áron 2

A készülék egy 10,6 hüvelykes 2K felbontású LCD képernyővel rendelkezik, amelynek felbontása így 2000 x 1200 pixel. Ez a nagy felbontás és a széles képernyő kiváló vizuális élményt nyújt, legyen szó filmnézésről vagy dokumentumok szerkesztéséről. A táblagép mind elől, mind hátul egy-egy 8,0 MP-es kamerával van felszerelve, így a videóhívások és a fényképek is kiváló minőségűek lesznek.

Lenovo XiaoXin Pad - a tavalyi csúcstablet idei középkategóriás áron 3

Az eszköz 7700 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, ami hosszú üzemidőt biztosít. A táblagép súlya mindössze 465 gramm, méretei pedig 251,2 x 158,8 x 7,45 mm, így könnyen hordozható és tárolható. A WiFi kapcsolat kétféle sávszélességgel működik: 2,4 GHz és 5 GHz, így gyors és stabil internetezés garantált. GPS funkcióval is rendelkezik, amely pontos helymeghatározást tesz lehetővé.

A hang sem lehet rossz, hiszen a gép egy négyhangszórós rendszert kapott, amihez már alap a Dolby Atmos támogatás is.

Lenovo XiaoXin Pad - a tavalyi csúcstablet idei középkategóriás áron 4

A készülék többféle csatlakozási lehetőséget is kínál: egy Type-C port, egy 3,5 mm-es fülhallgató-csatlakozó és egy Micro SD kártya port, amely akár 1 TB-ig bővíthető. A csomag tartalmazza a Lenovo XiaoXin Pad 2022 táblagépet, egy töltőt és egy adaptert, amelynek típusa a vásárló országától függ.

A gépet kínai ráktárból szállítják, ára a BG429e78 kuponkóddal mindössze 70 400 forint itt:

 

Lenovo XiaoXin Pad tablet

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.