Válassza az Oldal lehetőséget

LG W2363V– Full HD monitor játékosoknak

LG W2363V– Full HD monitor játékosoknak

Gyors egymásutánban két LCD kijelző érkezett az LG-től szerkesztőségünkbe. Míg az elsőről nem sok információt kaptunk, a mostani példánynál nem győzték hangsúlyozni, hogy egy gamer, vagyis játékosoknak szánt példányról van szó. A monitor özönnek egyrészről örülünk, hiszen nem árthat, ha úgy tudjuk szemrevételezni a gyártó két különféle célra szánt készülékét, hogy a próbák között kevés idő telik el. Ez lehetőséget ad a korrekt összevetésre, hiszen az előzőleg kipróbált példánnyal tapasztaltak még nem vesznek a feledés homályába, illetve azokat nem szépíti meg az idő. Hajlamosak vagyunk ugyanis csak a jóra emlékezni, így egy idő után a kevéssé tetsző dolgok sem tűnnek annyira borzasztónak.

LG W2363V– Full HD monitor játékosoknak 1

Szerencsére az LG kijelzői esetén ez nem következhet be, hiszen a múltkorában vizsgált példány is jól szerepelt, aki olvasta a cikket tudja, hogy egyedül a színek elosztása, erőssége volt, ami alapbeállítások mellett nem győzött meg minket.

A monitor özönnek másrészről nem örülünk, hiszen szeretünk sok érdekességgel szolgáló cikkeket írni, minél hosszabbakat, hogy elég legyen a napi betevő betű mennyiségre olvasóinknak. Mivel azonban egy rakat olyan dolog van, amit kétszer egymás után nem érdemes leírni, így ki kell hagynunk a panellel kapcsolatos technikai fejtegetést, hogy csak egy példát említsünk. Ráadásul, az LG E2350V az elérhető képességek terén jóval többet nyújt, mint a jelenleg itt tartózkodó gamer kijelző. Ennek oka egyszerű, míg előbbi példány általános felhasználásra készült – amibe a munkát, akár a grafikus munkát is bele kell értenünk –, addig utóbbi darab egy meglehetősen jól behatárolható közösségnek, a játékosoknak készül, az Ő igényeik szerint került kialakításra. Látjátok feleink milyen ügyesek vagyunk, sikerült a bevezetőt betűvel megtölteni, ráadásul nem is szaporítottuk túl sokat a szót. Itt az idő, hogy belevágjunk a lényegi részbe, vagyis megtudjuk, hogy az LG műhelyében miképp képzelik el a játékos monitort!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.