Válassza az Oldal lehetőséget

Luxuscikk vagy memória? Mindkettő!

Luxuscikk vagy memória? Mindkettő!

Az extravagáns Trident Z Royal őrült sebességet kínál őrült áron.

Luxuscikk vagy memória? Mindkettő!

 

8-zónás RGB világítás, gyémánt hatású díszítés, arany és ezüst színű hűtőborda, na meg egy elegáns Trident Z Royal felirat – ezt kínálja a G.Skill legújabb memóriacsomagja. A szemet gyönyörködtető memóriasorozat tempója sem hétköznapi: a belépőszint 3 000 MHz, a csúcs pedig 4 600 MHz.

04 trident z royal gold

Természetesen ezek a nagy teljesítményű modulok (DDR4 4 266, DDR4 4 400 és DDR4 4 600) meglehetősen durva üzemi feszültséget igényelnek, a stabil működéshez akár 1,45-1,5 voltra is szükség lesz. A csúcsmodell egyébként 2×8 GB-os kapacitást kínál, ha kicsit engedünk a működési frekvenciából, akkor ettől nagyobb tárhely is elérhető (akár 128 GB). Az üzembe helyezést természetesen az XMP 2.0 segíti, a művelet ettől függetlenül nehézségekkel járhat, AMD Ryzen processzorokkal csodaszámba menne, ha sikerülne csúcsra járatni a modulokat.

Erősen biztatunk benneteket arra, hogy nézzétek meg a fenti videót! Egyrészt azért, mert a 176 eurós belépőár (az aranyszínű kivitel már 182 euró) miatt szinte biztos, hogy ettől közelebb nem kerültök ehhez a memóriákhoz, másrészt pedig amiatt, mert a hővezető lemezek díszítőelemei olyan fénytöréseket produkálnak, mintha azok gyémántok lennének! A csúcsmodell ezüstben 487 euró, aranyban pedig 496 euróra rúg – hmm, bagatell!

A memóriákról további részleteket itt olvashattok.

Forrás: G.Skill

A szerzőről