Válassza az Oldal lehetőséget

Már kapható a legolcsóbb WayteQ DVB-T vevő és lejátszó

Hazánkba is megérkezett a WayteQ készüléke, ami nem csak a digitális adás vételére képes, hanem sokoldalú médialejátszóként is használható.

HD 95RF_3d__device_white

A WayteQ HD-95RF típusjelet kapott készüléke a régebbi, csak antenna bemenettel rendelkező televíziókhoz is csatlakoztatható. A vevő, mivel kártya fogadót nem tartalmaz csak az ingyenes adások vételére használható, de ez sok esetben elég is. A készülék ezen “hiányossága” mellett két nagy pozitívummal rendelkezik.

Az első a PVR funció, aminek segítségével USB-s háttértárra rögzíthetünk műsorokat, a másik a médialejátszó funkció, aminek segítségével a WayteQ HD-95RF alkalmassá válik különböző multimédia tartalmak lejátszására.

A támogatott formátumok a következők:

  • Video formátumok: TS (MPEG 1/2, H.264); MPG, MPEG, DAT, VOB (MPEG 1/2); AVI, MKV, MP4, MOV, 3GP (MPEG 1/2/4, H.264, XVID); FLV (H.264, MPEG4-FLV1, XVID)
  • Képformátumok: JPEG, JPG, BMP, PNG, GIF
  • Zene lejátszás: MPEG 1/2, MP3, AAC

A WayteQ HD-95RF végfelhasználói ára mindössze 7990 Ft. A készülék részletes specifikációja itt érhető el: WayteQ HD-95RF – specifikáció

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.