Válassza az Oldal lehetőséget

MECO ELE – 2K-s webkamera 1080p ár alatt

MECO ELE – 2K-s webkamera 1080p ár alatt

Minek vennél FHD kamerát, ha olcsóbban kap MECO ELE 2K-s felbontásút?

MECO ELE – 2K-s webkamera 1080p ár alatt

A MECO ELE 2K HD 1440P webkamerát automatikus fókusszal és fénykorrekcióval látták el. Ezt a webkamerát úgy tervezték, hogy kiváló minőségű videót és hangot biztosítson minden online felhasználás esetén. A 2K HD felbontásnak és a 4 millió pixelnek köszönhetően a videó kristálytiszta és éles lesz. A tologatható védőburkolat biztosítja a magánéleted, miközben védi a lencsét is.

MECO ELE - 2K-s webkamera 1080p ár alatt 1

A webkamera fénykorrekcióval és beépített sztereó mikrofonnal is rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy bárhol is tartózkodsz, mindig a legjobb képet és hangot fogja adni. A 110°-os széles látószögű nézet és a 360 fokos beállítás maximális rugalmasságot biztosít az online megbeszélésekhez vagy az élő közvetítésekhez. A MECO ELE webkamera könnyen beállítható és használható. Egyszerűen csatlakoztasd a számítógép USB-portjához, és máris készen áll az indulásra. A szoftverek széles skálájával is kompatibilis, így számos feladatara használható.

MECO ELE - 2K-s webkamera 1080p ár alatt 2

Ami a specifikációkat illeti, a MECO ELE webkamera 2K HD/2560*1440P videofelbontással és 30 FPS képkockasebességgel valamint autofókusz funkcióval is rendelkezik, így akkor is fókuszban maradhatsz, ha mozogsz. A beépített sztereó mikrofon tiszta hangot biztosít, a 1,5 m hosszú kábel pedig elegendő hosszúságot biztosít a különböző beállításokhoz. Ez a csomag egy állványt is tartalmaz, így a webkamerát könnyedén felállíthatod a tökéletes helyre és szögben. A 133 x 60 x 58 mm-es méretével a MECO ELE webkamera kompakt és könnyen szállítható.

MECO ELE - 2K-s webkamera 1080p ár alatt 3

Összességében a MECO ELE 2K HD 1440P webkamera kiváló választás mindenkinek, akinek kiváló minőségű videóra és hangra van szüksége online megbeszélésekhez, élő közvetítésekhez vagy más online tevékenységekhez. Az autofókusz funkciónak, a fénykorrekciónak és a beépített sztereó mikrofonnak köszönhetően mindig a legjobb képet és hangot adhatja. A webkamera könnyen használható, és a további kényelem érdekében állványt is tartalmaz.

A kamerát most lengyel raktárból vásárolhatjuk meg, az ára a BGXIFD373 kuponkóddal 5500 forint itt:

MECO ELE 2K HD 1440P webkamera

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.