Válassza az Oldal lehetőséget

MECOOL M8S PRO – a nyolcmagos TV okosító

MECOOL M8S PRO – a nyolcmagos TV okosító

Amikor a televíziók többsége már okos, kevesebb szükségünk van TV okosítóra, de azért van olyan eset, amikor jól jön.

M8S PRO 1

A MECOOL M8S egy teljesen átlagos Androidos TV okosító. Ami érdekességként kiemelhető az talán a mérete, illetve, hogy ahhoz képest meglehetősen erős hardvert kapott.

M8S PRO 2

A gép lelke egy AmLogic S912-es SoC, ami nyolc magot kapott. Az integrált grafikus gyorsító egy Mali-T820MP3, emellett 3 GB memóriát és 16 GB háttértárat találunk. A neten fellelhető tesztek alapján a gép megfelelő platform akár komolyabb 3D-s játékok futtatásához is.

M8S PRO 3

Ez talán az a funkció, ami miatt érdemes lehet egy TV okosítót egy okos TV mellé is megvásárolni. Bár, sajnos azt kell tapasztalnom, hogy a néhány éve megvet okos TV mellé egyre kevesebb szoftveres támogatást kapunk, így egy idő után már nem tudjuk a TV-t szinten tartani. Erre mondjuk tökéletes megoldás egy ilyen doboz, hiszen számtalan lejátszó programot, és persze minden más appot is találunk rá, lényegében mindent futtathatunk rajta, amit a telefonunkon is.

M8S PRO 4

A MECOOL M8S nyilvánvaló módon internet képes eszköz. A hálóza eléréshez használhatunk Ethernet kábelt vagy WiFi-t is. Az otthoni hálózaton keresztül képesek vagyunk a számítógépünkről média tartalmat, jelesül filmeket vagy zenéket átküldeni a TV boxra, így nincs szükség hosszú kábelekre vagy fájlok másolgatására.

Összességébn elmondható, hogy a MECOOL M8S egy kellemes eszköz, aminek az ára a konkurens termékeket ismerve teljesen átlagosnak mondható. Ha lesz raktáron majd itt tudjátok megvenni nagyjából 12 ezer forintért: MECOOL M8S Android 7 TV Box

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.