Válassza az Oldal lehetőséget

Megérkezett a 2011-es Sziget alkalmazás

Megérkezett a 2011-es Sziget alkalmazás

Megérkezett a 2011-es Sziget alkalmazásA fesztiválozók örömére megérkezett az idei Sziget Fesztivál hivatalos alkalmazása.

 Azt hiszem, hogy az idei évet is lehet nevezni a fesztiválok évének, hiszen az érdeklődők több rendezvény közül is válogathattak az elmúlt időszakban. A következő ilyen nagy fesztivál a Sziget lesz, mely augusztus 10-15 között kerül megrendezésre. Természetesen ehhez a fesztiválhoz is elkészült iOS-re illetve Android-ra 1-1 alkalmazás, melyek megkönnyítik a fesztiválra ellátogatók dolgát.

sziget

Az alkalmazás keretrendszere már a Hegyalja, a Volt illetve a Balaton Sound fesztiválon is bizonyított. A szoftverben többek közt találunk térképet illetve “órarendet” is, hogy mindig időben odataláljunk a minket érdeklő koncertre. A fejlesztők nagy hangsúlyt fektettek a közösségi oldalakra, így ismerőseinkkel pillanatok alatt megoszthatjuk akár Facebook-on, vagy Twitteren, hogy merre járunk. Az újdonság természetesen Angol és Magyar nyelven is képes informálni minket. A fesztiválozók letölthetik az Android Market-ből illetve az App Store-ból.
Végezetül egy jó tanács: koncertek közben nem árt különösen vigyáznunk kedvenc készülékünkre, hiszen az önfeledt szórakozás közben pillanatok alatt kieshet zsebünkből, és könnyen előfordulhat, hogy onnantól fogva más fogja élvezni Sziget alkalmazásunk előnyeit 🙂

A szerzőről