Válassza az Oldal lehetőséget

Mellényzsebben is elfér az apró projector

Mellényzsebben is elfér az apró projector

A Sanwa új kivetítője mindössze 10 × 10 centiméteres, a vastagsága is csupán 2 centi. Ekkora mérethez természetesen alacsony súly dukál, a 400-PRJ018 csak 230 grammot nyom.

400-PRJ018 26

Az apróság nem rendelkezik különleges képességekkel, felbontása csak 854 × 480 képpont, de talán azért, mert a gyártó kimondottan mobil eszközökhöz, telefonokhoz és táblagépekhez ajánlja.

Ezzel a projektorral biztos nem fogunk nappali fény mellett mozizni, erre a 85 ANSI lumen fényerő biztos nem lesz elég. Az alacsony fényerő hátrányát ellensúlyozza, hogy LED világítást kapott a készülék, így a gyártó 20 000 üzemórát ígér. Külső eszközöket USB vagy HDMI csatlakozón köthetünk a kütyüre, ami fekete vagy fehér színben vásárolható meg 445 dollárért.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.