Válassza az Oldal lehetőséget

Monitor nekem, neked, nekünk! – Az LG-től

Monitor nekem, neked, nekünk! – Az LG-től

Néhány hete már kellett LED háttér-világítású kijelzőkről írnom. Akkor azt mondtam, hogy nehéz ilyen cikket írni, hiszen azon túl, hogy napjaink fejlettebb új készülékei már LED-et kaptak nehéz jelentős újdonságot találni. Sajnos ez jelen esetben sem változott, ám mégis, az LG által küldött darab valahogy jobban megfogott.

Persze nem szaladok nagyon előre, elvégre ez cikk akar lenni – a végén majd kiderül, hogy valóban az lett-e –, és egy cikket illik felépíteni, hogy némileg felcsigázzuk az érdeklődést. Ez a cikkírás sarokköve, és persze az, hogy az ötezredik hasonló terméknél is sikerüljön.

Monitor nekem, neked, nekünk! - Az LG-től 1

Próbáljunk meg az apró bakugrás után visszatérni jelen témánkhoz, vagyis a LED-es kijelzőkhöz, név szerint is az LG E2350V-hez! Az LG-s kollega nagyon dicsérte, én pedig előre fogtam a fejem, mert megnéztem a specifikációt, és az biza pont azt mutatta, mint a hasonló kategóriájú kijelzők. Csak reménykedni tudtam benne, hogy az LG mérnökei — ahogy azt tőlük amúgy megszokhattuk – szolgálnak némi finomsággal is, olyanokkal, melyeket egy írott cikkben ki lehet emelni. Nos, a cikk főoldali bevezetője már előre vetíti, hogy találtunk ilyet, ha nem is bődületesen sokat.

Lássuk tehát, mitől lehet jobb vagy rosszabb az egyik tojás a másiknál!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.