Válassza az Oldal lehetőséget

Motospeed Inflictor CK104 mechanikus billentyűzet – a beszarás kategória!

Motospeed Inflictor CK104 mechanikus billentyűzet – a beszarás kategória!

A mechanikus billentyűzeteknek mindig lesz egy kis csücsök a szívemben. Oda zárom be őket, így emlékezve a játékos múltamra, amikor még napi 12 órában toltam a Quake 3-at.

 Motospeed Inflictor CK104 mechanikus billentyűzet - a beszarás kategória! 1

Aki használt már igazi mechanikus billentyűzetet, az jól tudja miért írtam a bevezetőben azt amit. Egy jó mechanikus billentyűzettel pontosabb, gyorsabb a játék, kevésbé fáradnak el az ujjaid, és sokkal kellemesebb a leütés visszajelzése is. Az már csak a hab a tortán, ha a billentyűzet világít is!

Nos, a Motospeed Inflictor CK104 mechanikus billentyűzet olyannyira világít, hogy megkockáztatom, ennél világítóbb világítással nem fogunk egyhamar találkozni. Sötétben igazi fényorgiával kényeztet el minket, az amúgy fémházat kapott klaviatúra. Persze a fények szerepe első sorban nem a szemek kényeztetése, hanem az, hogy sötétben is megtaláljuk a gombokat.

Motospeed Inflictor CK104 mechanikus billentyűzet - a beszarás kategória! 2

A Motospeed Inflictor CK104-en ez nem jelent problémát. Több játékra is beállítható egyidejűleg, ha úgy szeretnénk, akkor pedig csak azok a gombcsoportok világítanak, amiket a játék alatt használunk. Emellett persze a színekkel is variálhatunk, elkülönítve a gombcsoportokat egymástól. Amikor viszont nem játszunk, akkor jöhet a fényorgona effekt, ami az én ízlésemnek már kicsit sok a jóból. Ennek ellenére a Motospeed Inflictor CK104 mechanikus billentyűzet bőven a vágyott hardverek között szerepel. Talán majd egyszer…

Motospeed Inflictor CK104 mechanikus billentyűzet - a beszarás kategória! 3

A Motospeed Inflictor CK104 mechanikus billentyűzet most európai raktárból rendelhető, így nem kell félnünk vámtól és áfától, ráadásul akár a megrendelést követő harmadik munkanapon a kezünkben lehet. Ára most szállítással együtt 55 dolcsi, vagyis megközelítőleg 16 ezer forint.

További információk, videók és vásárlás itt: Motospeed Inflictor CK104

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.