Válassza az Oldal lehetőséget

N-ONE Nbook Plus – notebook és tablet egyben

N-ONE Nbook Plus – notebook és tablet egyben

N-ONE Nbook Plus a szokásos napi feladatokra és utazáshoz remek választás.

N-ONE Nbook Plus – notebook és tablet egyben

Az N-ONE NBook Plus laptop egy olyan eszköz, amely a modern technológia és a kényelmes használat tökéletes kombinációját kínálja. A 14,1 hüvelykes, 1920 x 1080 felbontású kijelzővel rendelkező laptopot az Intel Alder Lake N100 processzor hajtja, amely négy maggal és négy szállal rendelkezik, és 1,8 GHz-ről 3,4 GHz-re skálázódik, így kiváló teljesítményt nyújt a mindennapi felhasználás során.

N-ONE Nbook Plus - notebook és tablet egyben 1

Az operációs rendszerként telepített Windows 11 Pro még inkább optimalizálja a felhasználói élményt, míg az Intel UHD Graphics GPU gondoskodik a grafikai feladatok sima kezeléséről. A 16 GB LPDDR4 RAM és a 512 GB-os bővíthető M.2 SSD kombinációja biztosítja, hogy a laptop gyorsan és hatékonyan futtassa a legtöbb mainstream szoftvert.

N-ONE Nbook Plus - notebook és tablet egyben 2

A 360 fokban forgatható YOGA érintőképernyő még több rugalmasságot és kényelmet nyújt, lehetővé téve a laptop használatát különböző módokban, legyen szó írásról, rajzolásról vagy a médiafogyasztásról. Az 1,2kg-os súly és a keskeny keretek tovább növelik a hordozhatóságot, míg a háttérvilágítású billentyűzet lehetővé teszi a munkát alacsony fényviszonyok mellett is.

N-ONE Nbook Plus - notebook és tablet egyben 3

A 2.0MP-es előlapi kamera tökéletes képeket és videóchatet tesz lehetővé, míg a különböző csatlakozási lehetőségek, beleértve a teljes funkcionalitású Type-C portot, az USB 3.0 portot, a DC portot, az HD slotot és a 3,5mm-es fejhallgató portot, széleskörű kompatibilitást kínálnak különböző perifériákkal és kiegészítőkkel.

N-ONE Nbook Plus - notebook és tablet egyben 4

A 46,2 Wh kapacitású akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít, így a felhasználók hosszabb ideig dolgozhatnak vagy szórakozhatnak töltés nélkül. A laptop könnyen kezelhető és intuitív, így ideális választás mind a professzionális, mind a személyes felhasználásra. Összességében az N-ONE NBook Plus egy kiváló választás azok számára, akik egy könnyű, erőteljes és sokoldalú laptopot keresnek, amely képes megfelelni a modern felhasználók változatos igényeinek.

Ezt a gépet cseh raktárból küldik hozzád, ára a BGdd464a kuponkóddal ~150 000 forint itt:

 

N-ONE Nbook Plus – notebook

 

 

Jellemzők:

  • Windows 11 Pro operációs rendszer
  • Intel Alder Lake-N N100 Quad-Core processzor, 1,8GHz-től 3,4GHz-ig
  • 16GB DDR4 RAM és 512GB bővíthető SSD
  • 14,1 hüvelykes IPS 100% sRGB kijelző, 1920 x 1080 felbontással
  • 360 fokban forgatható YOGA érintőképernyő
  • 2.0MP előlapi kamera
  • Háttérvilágítású billentyűzet és keskeny keret design
  • Könnyű, csak 1,2kg, teljes funkcionalitású Type-C porttal

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.