Válassza az Oldal lehetőséget

NEWTRAL NT001 szék – ergonómia a mindennapokra

NEWTRAL NT001 szék – ergonómia a mindennapokra

Az ülő munka nem kíméli a derekat, így ajánlott egy jó szék beszerzése.

NEWTRAL NT001 szék – ergonómia a mindennapokra

Az irodai munka gyakran hosszú órákat követel meg ülő helyzetben, ami nemcsak kényelmetlenséget okozhat, hanem súlyos egészségügyi problémákhoz is vezethet. Éppen ezért a NEWTRAL NT001 ergonomikus irodai szék úgy lett megtervezve, hogy maximális kényelmet és támogatást nyújtson a hátnak és a testtartásnak, miközben vigyáz az egészségedre is.

NEWTRAL Chair Standard NT001 Adaptive Lower Back Support Ergonomic Chair, 3 Recline Angle, Adjustable Backrest Armrest Headrest, 5 Positions to Lock, Nylon Base

Adaptív deréktámasz

A NEWTRUL NT001 irodai szék egyik legfontosabb és legkülönlegesebb tulajdonsága az adaptív deréktámasz, amely világelső technológiát alkalmaz. Ez az automatikus követő mechanizmus biztosítja, hogy az ágyéktámaszt mindig a hátad görbületéhez igazítsa, így minden ülési pozícióban folyamatos támogatást nyújt. A támasz erősségét és intenzitását egyénileg állíthatod, és szükség esetén rögzítheted is.

Állítható háttámla és fejtámasz

Az ergonomikus kialakítású NT001 irodai szék hátlapja és fejtámasza is állítható magasságú, így bárki megtalálhatja a tökéletes pozíciót. A háttámla dőlésszöge három különböző állásba rögzíthető, a fejtámasz pedig 13 centiméterrel tolható fel vagy le, és 30 fokos szögben forgatható.

Lélegző háló hátlap

NEWTRAL Chair Standard NT001 Adaptive Lower Back Support Ergonomic Chair, 3 Recline Angle, Adjustable Backrest Armrest Headrest, 5 Positions to Lock, Nylon Base

A szék hátlapja lélegző hálóból készült, amely biztosítja a megfelelő szellőzést, így elkerülhető az izzadás és a kellemetlen tapadás a háttámlához hosszú ülések során.

Főbb tulajdonságok:

  • Adaptív, automatikusan követő ágyéktámasz
  • Állítható magasságú háttámla 5 rögzítési pozícióval
  • 3 szögben dönthető háttámla
  • Állítható fejtámasz (13 cm magasság, 30 fok szög)
  • Lélegző háló hátlap
  • Nagy sűrűségű, kényelmes ülőfelület állítható mélységgel
  • 3D-ben állítható kartámaszok
  • Minőségi, 350 font terhelést kibíró alapanyagok
  • Ergonomikus kialakítás a maximális komfortért és az egészség megóvásáért

A NEWTRUL NT001 ergonomikus irodai szék tökéletes választás mindazok számára, akik kényelmes, egészséges és produktív munkakörnyezetet szeretnének teremteni. Sajnos a felsőkategóriás kialakítás nem teszi olcsóvá, de az ára így is bőven versenyképes a hazai hasonló minőségű termékek árával. A 8V7WSNJUFQ kuponkóddal EU raktárból 104 ezer forintért kapjuk meg itt:

 

NEWTRAL NT001 ergonómikus szék

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.