Válassza az Oldal lehetőséget

Nulla forintos havidíjjal ma elindult a DIGI Mobil!

Nulla forintos havidíjjal ma elindult a DIGI Mobil!

Tudtuk, hogy olcsó lesz, de erre azért nem számítottunk.

digi mobil 1

Évek óta várjuk, hogy a DIGI belépjen a mobilszolgáltatások piacára, mert ahogy a vezetékes internet területén tették, úgy itt is erősen letörhetik az árakat. Magunk között szólva bőven rá is fér a piacra egy kis vérfrissítés, főleg úgy, hogy az új belépő nem a mostani szolgáltatók árszabását követi. Ideje elindulni egy olyan új korba, amikor nem kell kalkulálgatnunk, hogy beleférünk-e a havi csomagba, hogy hallgathatunk-e egy kis zenét Spotify-on, és a DIGI pont ezt kínálja.

digi mobil 2A lefedettség megtekintéséhez katt a képre!

A frissen indult szolgáltatás a következőket kínálja:

0 Ft/hó havidíj
korlátlan belföldi mobilinternet
0 Ft/ perc DIGI vezetékes és mobil irányokba
5 Ft/perc minden egyéb belföldi és EU mobil és vezetékes hívásirányokba
0 Ft/SMS DIGI mobil irányba
21 Ft /SMS minden egyéb mobil irányba

 

A DIGI saját hálózatán szolgáltat, ám négy év munka után ez a hálózat még közel sem fedi le az ország egész területét. Emiatt jelenleg csak azokban a körzetekben lesz kereskedelmileg elérhető a szolgáltatás, ahol a hálózat ezt lehetővé teszi. Természetesen a nagyobb városok és környezetük, az autópályák már már ilyenek, illetve egész jól áll Kelet-Magyarország is. A hálózat fejlesztése folyamatos lesz.

Ahogy a táblázatból látható nincs havidíj, ráadásul nincs hűségidő sem! Annyit fizetünk, amennyit használjuk a telefonunkat. Korlátozás viszont, hogy a DIGI Mobil csak azok számára érhető el, akik rendelkeznek a cég legalább egy másik szolgáltatására szóló előfizetéssel, illetve ha még nem, akkor vállalják, hogy legalább egyre előfizetést kötnek. Ez lényegében azt jelenti, hogy ha van otthon DIGI internet szolgáltatásod, akkor megkötheted a szerződést, és ingyenes mobil internet kapcsolatot kapsz! A DIGI moilnet maximális le- és feltöltési sebessége 22.1/7.5 Mbpit/másodperc, garantált sebessége: 0/0Mbit/másodperc. Utóbbi érthető, hiszen vannak az országban olyan területek, ahol nem érhető el a szolgáltatás. A teljes sávszélességet havi 50 GB adatforgalomig használhatjuk, de efölött sem tiltanak le, viszont a sebességet 256/256 kbit/másodpercre korlátozzák.

Indulásra kapunk egy elég tetszetős akciós készüléklistát is, amiben az olcsótól a drágáig van minden, az árak is jók, szóval kedvünkre válogathatunk. A választható telefonokat és az árakat itt találjátok: DIGI Mobil készüléklista

Ha használsz DIGI szolgáltatást, legyen az TV vagy internet, akkor itt az idő, hogy beszerezz egy olyan mobilt, ami kezel két SIM-kártyát, és használhatod az ingyenes, korlátlan mobilnetet. Én indulok is a boltba!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.