Válassza az Oldal lehetőséget

Nyár végi leértékelés a Geekbuying oldalán

Nyár végi leértékelés a Geekbuying oldalán

Lassan vége a nyárnak, a kereskedők mozgolódnak, kezdődnek a leértékelések!

Nyár végi leértékelés a Geekbuying oldalán

Ma a Geekbuying oldalán indult el egy akció, amiben több mint 2000 terméket vehetünk meg olcsóbban. A szokásos akciók mellett kuponokat is kapunk, amiket lényegében bármilyen termék vásárlása esetén beválthatunk. 500 dollár felett 30- 50 dollár felett 4- 10 dollár felett 1 dolláros kupont válthatunk ki egy megosztással.

A termékek között a táskáktól a telefonokon keresztül a robotporszívókig minden van, szóval érdemes kattintgatni. Az alábbi hivatkozásra kattintva juthattok az akciók nyitóoldalára, a nyitóoldal alján lévő La Tomatina kép pedig egy játéra visz, ahol regisztráció után szerencsével akár robotporszívót vagy kupont is nyerhettek! Nekem nem volt szerencsém, de hátha valamelyikőtöknek lesz!

Az akciós időszak augusztus 22-től szeptember 7-ig tart, ez idő alatt három ciklusban kapjuk az akciókat és játékokat. Érdemes lesz később is visszanézni! Ne feledjétek, a Geekbuying áruháznak vannak európai raktárai is, így német vagy olasz lerakatból is rendelhettek, de ha mégis Kínából rendelnétek, akkor a Prioroty Line szállítással vám és ÁFA mentesen tehetitek ezt meg.

Kattintsatok ide: Nagy nyárvégi leárazás a Geekbuying oldalán

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.